dissabte, 3 de gener del 2009

Tè a la menta

No hi ha com començar l'any nou amb una sessió de relax als banys àrabs de Barcelona. Després de donar una passejadeta pel barri del Born i visitar Santa Maria del Mar ens hem endinsat al món aquàtic i perfumat dels antics banys situats a les restes de la muralla medieval. La relaxació és total, ja que no has d'estar pendent de res, ells ho tenen tot controlat per tal que els teus sentits es relaxin sense preocupar-te del temps. Resumint molt, hem pogut gaudir de banys d'hidromassatge, de sal, i de diferents temperatures, així com el Hamam, una sauna humida amb aroma d'eucaliptus. També cal destacar el massatge a la pedra calenta, un plaer al final de l'estada.

Al sortir ens sentíem com si volessim, i hem continuat el nostre passeig pels carrers i carrerons plens de màgia i història d'aquesta antiga part de Barcelona, sentint-nos com a turistes a dins de la pròpia ciutat. Això sí, la companyia ha contribuït a què aquesta simple tarda del 3 de gener hagi estat especial i digne de recordar.

Gràcies amics!!

2 comentaris:

  1. Wei, i n'has fet un post i tot! Me n'alegro molt de que tot hagi sortit tan bé. És que som bons fent regals, eh? Hehehe. A veure si aquesta relaxació us ajuda a continuar gaudint de l'any que comença, i a afrontar tots els canvis que venen.

    ResponElimina
  2. Ostres! veig que estem tots connectats ara mateix!!

    M'alegro molt que us hagi agradat. Aquesta sensació de turista en la propia ciutat és molt txula, val la pena treure-la a passejar de tant en quant.

    ResponElimina