dimarts, 14 d’abril del 2015

Benvingut Biel

Seguint el post passat, ja ha arribat en Biel Frigola Vidal. Va neixer el 10 de Març. Igual que els seus pares el pes i la mida no eren massa grans ni massa petits.

Ha passat un mes, i de moment he tret poques conclusions. Potser la primera es que ver una experiencia amb una carrega emocional mol alta. Vaig passar 3 o 4 dies plorant per no res. Alegria!

Tambe, que va ser amor a primera vista! I que he reaccionat de la millor manera que podia esperar. (Punts positius per mi!). Passo la nit en vela, canvio bolquers, canto cançons... Soc el mateix d'abans, però soc una persona diferent.












Es fascinant veure com evoluciona dia a dia. L'evolució es petita, i incrementarà exponencialment. I jo hi seré per veure-ho, ajudar-lo, encoratjar-lo i sentir-me'n orgullós cada dia.

Seguim!

4 comentaris:

  1. Benvingut Biel i enhorabona als pares! Justament l'altre dia comentàvem que ja deuríeu haver parit, i ja veus, dit i fet que ens envieu la notícia per aquesta via. Quina boleta més remenuda, en Biel. Però com creixerà!

    Sobre si ets la mateixa persona... no ho sé, et veig pocs pilis...

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats als feliços nous pares i Benvingut al Biel. Són moments únics, indescriptibles que mai dels mais s'obliden. Petons per tots.

    raquel

    ResponElimina
  3. Benvingut i tant Biel! I moltes felicitats als nous pares. M'agraden molt les fotos que has posat, la primera per la tendresa i com-pili-citat, i la segona pel rollo kung-fu, és divertida. Ben vist, és ben cert que no deixes de ser tu però adquireixes (o et surten d'un lloc que tenies amagat) una nova dimensió personal. Una abraçada molt forta familia!

    ResponElimina
  4. Uf!! Quin desastre! Se m'havia passat aquest post!

    Enhorabona a la família amb uns mesos de retard.

    Certament, és un abans i un després a la vida d'una persona tenir fills. Val la pena no oblidar les sensacions d'aquests primers mesos, doncs ens desperten una tendresa molt humana que anem perdent a mesura que tornem a connectar amb la rutina diària.

    Estic molt contenta de que ho visquis tan a flor de pell. Molts no ho fan i és una llàstima deixar-s'ho perdre.

    Gràcies per compartir-ho!

    ResponElimina