dissabte, 13 de març del 2010

Born of Hope

La veritat és que fa no res que m'he posat a fer un cop d'ull al web d'El País per a veure què està passant pel món, i m'he quedat de pedra quan he vist el següent titular:
"La hermandad amateur del anillo. Más de un millón de internautas han visto "Born of hope", rodada con 28000 € por aficionados a la trilogía".
O sigui, que hi ha uns freakys del Senyor dels Anells que han estat fent una película amb baix pressupost, im-pressionant! Evidentment no es pot comparar amb tot el pressupost de les obres de Peter Jackson, però li he donat un cop d'ull i no fa gens de mala pinta, la veritat és que s'ho han currat moltíssim en realitat. La història és una precuela anomenada "Born of Hope", i és la història d'Arathorn, pare d'Aragorn, casi ná!
Així que nanos ja sabeu, tenim més material de moment, en espera de properes maratons i d'El Hobbit! Us deixo els links de l'article d'El País (http://www.elpais.com/articulo/Tendencias/hermandad/amateur/anillo/elpepitdc/20100313elpepitdc_1/Tes) i del web de la película (http://www.bornofhope.com).
A veure què us sembla, la Comunitat ens espera!!

2 comentaris:

  1. He estat mirant una estona la pel·li i Déu n'hi do. Pels recursos que dius que té, la feina és impressionant. Hi ha detalls molt bons, encara que també algunes coses cutrilles, però no crec que es pugui demanar més. Després l'acabo de veure. Arathorn dóna el pego! Però Arador no tant.

    ResponElimina
  2. Tio, ja l'he vist sencera, ja saps que no me ls pots dir aquestes coses, quin vici! No està malament, la veritat. Dura poc més d'una horeta i està prou currada. És que no s'ha de subestimar mai els frikis!!

    ResponElimina