dilluns, 17 d’agost del 2009

Un més per seguir

Avui no estic gaire inspirat, però el meu pare m'ha enviat l'enllaç d'un blog que volia compartir amb vosaltres. L'autora és una biòloga (...) que es dedica a la divulgació científica. A part de ser una de les mantenidores de les llistes de l'Associació Catalana de Comunicació Científica, es dedica a altres activitats freelance, com mantenir aquest blog sobre pifies, exageracions o interpretacions esbiaixades que sovint fa la premsa sobre les notícies de tipus científic. Si teniu més interès en el tema, la noia també té un blog personal, aquest en Català.

5 comentaris:

  1. Mira quina gràcia, jo la coneixia a arrel del seu blog personal, tot i que no en sóc seguidor, però l'he vista aquí i allà, que la catosfera és com una gran família i ens acabem coneixent tots. I parlant d'això, no la coneixerem a aquesta mossa, si és biòloga?

    ResponElimina
  2. Gràcies, Gerhart, per la propaganda. i gràcies, XeXu, per dir-me "mossa", però, fa molt anys que vaig deixar de ser una mossa. No sóc una àvia, però no pas perquè no en tingui l'edat, sinó perquè no depèn de mi, i ni les meves filles ni el meu fill semblen gaire animats a fer àvia la seva mare.

    "La comisaría virtual" es una seqüela del meu bloc personal. De fet, allà també hi tinc unes entrades que duen per títol genèric "la comissaria virtual". De tant en tant m'entretinc a passar-les al castellà, afegir-hi també altres espifiades que no són precisament de la premsa, i publicar-les en l'altre bloc. Darrerament, però, el tinc molt descuidat. Això dels blocs és com els amors; si en tens més d'un, és molt difícil dedicar a tots la mateixa atenció.

    ResponElimina
  3. Lectora, mai diguis mai, ja que encara que hi hagi diferència d'edat, potser ens coneixem d'alguna cosa, però més val mantenir el misteri, hehehe. Espero que si aviat tens néts, els arrosseguis cap el camí de la bioquímica!

    ResponElimina
  4. Sí, és possible que hàgim coincidit en algun lloc. El món es tan petit! Per cert, com que un biòleg molecular i un bioquímic tenen moltes en coses en comú, em pregunto si deveu conèixer l'acudit del pastor i el biòleg molecular. És bastant vell, però mai se sap. Si no el coneixeu, el vaig reproduir en el meu bloc fa temps:
    http://tinyurl.com/kthp53

    ResponElimina
  5. Hahaha, em sembla que el sabia, però fa molta gràcia. Entre nosaltres ja ens les anem fotent aquestes punyalades. Normalment som els moleculars els que ens riem dels d'organismes... però suposo que també passa a la inversa. Entre tots no en fem un...

    ResponElimina