dijous, 28 de maig del 2009

Copa, lliga i Champions

Ahir havia begut massa martini quan vaig arribar a casa i no em vaig veure amb cor de fer el post que volia, però encara que una mica tard, no em vull estar de penjar un vídeo aquí. De fet, de tard no ho és gens, ara mateix els carrers de Barcelona són una festa en la que la culerada celebra la millor temporada del Barça de tota la història, i no només això, sinó també la resurrecció d'un equip mort i enterrat que ha fet somniar fins el final a uns aficionats decebuts i desmotivats que han acabat recuperant la fe en una entitat, un equip, uns colors, i un sentiment que teníem oblidat. I el millor del cas és que, per un cop, els somnis s'han fet realitat, i l'equip no ha fallat enlloc. Mai havia vist tanta gent amb samarretes del Barça pels carrers. Aprendrem a ser una bona afició? Aquest seria el millor títol que podria aconseguir aquest Barça màgic.

Ja no m'enrotllo més. Deixo el vídeo del Crackòvia que tots coneixeu, ja que s'ha acabat complint el que ells van anticipar en aquest gag. Gaudiu-lo, val la pena.


3 comentaris:

  1. Que gran el gag del crackòvia... són molt bons!!

    Xexu, a mi també em ballava pel cap la mateixa pregunta... Aprendrem a ser una bona afició??

    ResponElimina
  2. Nosaltres només hem vist el gag dues vegades i està molt bé, graciós. I el van fer abans de sapiguer que tenien opcions de jugar la final de la champions, oi?

    Visca el Barça!

    raquel

    ResponElimina
  3. Pregunta: Aprendrem a ser una bona afició?

    Resposta: Això espero!! :-))

    Siga saga siga saga!!
    Eh eh eh!!
    Siga saga siga saga!!
    Eh eh eh!!
    Siga!!
    Eh!!
    Saga!!
    Eh!!

    Na naaaaa na na na na na na na na na naaaa na na...

    ResponElimina