dimarts, 28 de gener del 2014

Mikimoto a Edimburg

Crec que és de justícia que deixem constància aquí de l'Afers Exteriors que TV3 ha dedicat a Escòcia, especialment a Edimburg, per tot el que significa per nosaltres. Gairebé totes les imatges que apareixen al programa les coneixem perfectament, és xulo que te les expliquin des d'una altra perspectiva. El que no entenc és per què el foteta d'en Miquel Calçada no va visitar una parella jove que va marxar a Edimburg a buscar un futur i han tingut un fill allà, hagués estat de molt interès saber com es gestiona aquesta situació en un ambient tan inhòspit! Ell s'ho perd, quan es presenti a president de Catalunya no el votaré!

3 comentaris:

  1. T'imagines, sortir la familia koala per la tele?

    M'agrada més el miquel calçada que no pas l' Albert Om.

    M'ha agradat molt el post. Realment no sé ben bé com ens gestionem però ens en sortim. Crec que l'amor, la paciència i el respecte tenen molt a veure.

    una abraçada, que baixem a l'abril!!!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, em va agradar molt veure per la tele el lloc on portem vivim com a familia una bona temporada ja.

    Gràcies pel post i per pensar en nosaltres, però em sembla que en Mikimoto va pujar a Edinburgh quan nosaltres estàvem a Barcelona.... mala logística, però ja arribarà el dia, ja arribarà!

    La Raquel fa una molt bona observació sobre la gestió en aquestes circumstàncies. La qüestió és viure el millor que es pugui, encara que l'indret sigui inhòspit.

    ResponElimina
  3. Uf! Sí, quines sensacions veient aquestes imatges. Em vaig sentir com si parléssin del costat de casa, pel vincle tan important que hem establert amb aquesta ciutat.

    Hagués resultat interessant que us entrevistessin. Segur que l'hauríeu convidat a un deep fried mars, acompanyat a l'standing order (on per cert, us hauríeu trobat la cambrera catalana!) i menjat uns bons haggies com cal, que aquells que sortien de llauna feien una mica de grima...

    Ha de ser difícil, però ho feu molt bé. La vida s'obre pas!

    Per cert, el proper dia hem de fer una partida de golf al Medows! :)

    ResponElimina