diumenge, 14 de juliol de 2013

Oda a les Crocs

A una amiga meva li ha crescut el peu. Tenia un 39, el meu número.

- A tu t'aniran bé
- Si - Li vaig contestar amb una mica de por. Ho percebia com una invasió extraterrestre. 

No m'han agradat mai, aquestes sabates de mentirijilla. Sabia, però, que no trigarien a envair-me, perquè al meu voltant s'han extès com la mala herba. Si famílies senceres han estat colonitzades, perquè no m'havia de passar a mi?

Doncs incrèdula de mi, us he de dir que em van de conya! No sé de quina mena de material estan fetes, però són magnífiques. Pots caminar còmodament, passar per un riu, sucar els peus, i seguir caminant. S'assequen de seguida i després no rellisquen massa. Pots posar-te-les i treure fàcilment, i això per fer escalada esportiva és molt important.

Avui les prendré per anar a la platja. Sí, em fa una mica de vergonya sumar-me a la moda, però és que quan una cosa va bé. Va bé. 

2 comentaris:

  1. Jo en tinc unes de mentida per estar per casa i em van la mar de bé, quan es facin malbé miraré de comprar-ne unes altres, així que les originals deuen anar realment de conya. Un bon invent, si han triomfat serà per alguna cosa.

    ResponElimina
  2. Per cert, que m'han comentat que si a la teva amiga li creix el peu, i té més de 30 anys, que s'ho faci mirar que no és massa normal, especialment si també li creien altres parts del cos...

    ResponElimina