dimarts, 29 de gener del 2013

HAPPINESSISNOWHERE

Què heu llegit en aquesta cadena de lletres del títol d'aquest post?

Aquesta frase il·lustra com la nostra percepció pot afectar la manera en què veiem realment les coses que ens passen.  L'altre dia hi vaig ensopegar, em va agradar i la vam estar comentant amb la Raquel.

Molts cops ni ens adonem i la felicitat està allà mateix, al costat. Només fa falta canviar el prisme de visió que tenim de les coses, intentar veure el costat bo de la vida. També és cert que l'estat d'ànim que tinguem en un moment donat és una molt forta influència sobre com veiem les diverses situacions.

Evidentment, es pot anar més enllà i començar unes reflexions filosòfiques sobre la naturalasa del món en què vivim i de com el veiem. Jo opino que de mons i realitats n'hi ha infinits, tants com visions diferents tenim i estats emocionals, i això és maco i enriquidor, sempre que sapiguem entendre i empatitzar amb aquestes percepcions diferents de la nostra pròpia.

4 comentaris:

  1. El post m'ha agradat molt, bona reflexió. Però estic segur que has pensat que jo llegiria 'nowhere'. Efectivament, això és el que he llegit, i em reafirmo. Em costa llegir l'altra versió, potser perquè la primera impressió és difícil de canviar.

    ResponElimina
  2. Jo tambe vaig llegir "nowhere" tot i que a poc a poc vaig canviant la visio de les coses per " now here".
    M'alegra llegir un post teu a la comunitat del fosfat.
    Gracies per compartir amb tots nosaltres la teva relfexio.

    ResponElimina
  3. Jo també hi he llegit 'nowhere' en el primer intent, a la segona m'he adonat del 'now' i 'here'. Però com a frase té més sentit de la primera manera!! Aïlladament, tampoc m'ha semblat una cosa negativa... la felicitat no té perquè ser enlloc concret, ni en les coses ni en una persona determinada. Simplement, pots mirar de viure sent feliç i llestos. (a això se li diu donar-li la volta al mitjó, no?)

    ResponElimina
  4. Doncs jo també he llegit "nowhere", però curiosament coincideixo amb la Yáiza. No ho interpreto com una cosa negativa, més aviat al contrari. El missatge que em transmet d'entrada és "No cal que busquis la felicitat, ella et vindrà a buscar" o "en realitat no existeix" o "existeix, però no està enlloc, està en tu!".

    Molt interessant!!

    ResponElimina