dijous, 2 d’agost del 2012

Goog bugs gone bad

Li vaig comentar a en GG si no havia vist un vídeo que particularment a mi em fa moltíssima gràcia i em va dir que no. Això no pot ser, perquè si hi ha algú tan friki que pugui flipar amb aquest vídeo tant com jo, aquest és ell. Bé, potser en Gerhart també, no ens enganyem. Nois, m'hi jugo un pèsol que a que us encanta. Ens l'aprenem i la cantem junts el proper cop. L'esperit de la Comunitat es manté!


Per cert, que jo el vaig descobrir al Metablòlic ja fa un temps, on també vaig trobar aquesta imatge que també et dedico, GG!


6 comentaris:

  1. Bones!!

    Just havia entrat a la Comunitat per compartir la imatge del retrovirus (que a mi també em va fer pensar en en GG, per diversos motius que ara no m'entretindré a explicar), i va i me la trobo!!

    El vídeo de moment no el puc mirar. Però no per falta de ganes.

    ResponElimina
  2. Hahaha, perdó per la intromissió, però jo a la cantata m'hi apunto, que me la sé!!! (només he de practicar una mica)


    Xexu, un dia d'aquests he de fer un recopilatori de més perles d'aquest estil... Impressionant, frikisme científic en estat pur :)

    ResponElimina
  3. Genial! Crec que fins i tot m'ha molat més lo del retrovirus; és boníssim! Faré un cop d'ull al blog aquest "Metabòlic"...

    ResponElimina
  4. Laia, pots "intromissionar" sempre que vulguis!

    El vídeo és molt bo.

    ResponElimina
  5. Hola gent! Efectivament és una anada de bola, però m'encanta el video! I trobo que és una bona proposta nemotècnica per aprende les característiques d'aquests patògens, li diem a la "Orca" d'MP3 (si encara camina per les terres de Farmor o similars...)?
    I lo del retrovirus sí que ja fa temps ho havia vist, però també em fa molta gràcia! Txaro, pot ser et recorda a mi per varies raons:
    1. És una parida, i en això soc un expert
    2.´És un retrovirus, molt estudiat pels entorns de Can Ruti
    3. Tret del cabell, li trobo cert look semblant a mi (ulleres, perilla,...)
    4. T'ho recorda i punt!

    Vinga nanos, una abraçada!

    ResponElimina
  6. Orca d'mp3 i les terres de Farmor, només nosaltres podem entendre una cosa així i encara esbossar un somriure...

    ResponElimina