dimarts, 22 de novembre del 2011

Et trobaré a faltar...

Honestament, he d'acceptar que ha estat per cobdícia. De justícia és que reconegui que no m'has fallat mai, que m'has acompanyat lleialment i amb humilitat durant més de deu anys, projectant les meves alegries i les meves penes espai enllà. Al llarg de tot aquest temps has demostrat austeritat i robustesa, però per sobre de tot has estat tenaç i pacient, observant amb parsimònia i calma com la vida anava canviant al teu voltant, com la tecnologia anava evolucionant i superant les teves capacitats. Però he sigut jo el que no he sabut estar a l'alçada de la teva força i m'he deixat endur pel cant de sirenes de la tecnologia 3G. Sóc conscient que cap altre mòbil, per molt "smart" que sigui, aconseguirà igualar la teva resistència i fortalesa, i és per això que vull que sàpigues que no t'oblidaré i que en ocasions, sense dir-ho a ningú, fins i tot et trobaré a faltar.

4 comentaris:

  1. ara no sabria dir si enhorabona o t'acompanyo en el sentiment :P
    honestament, sabia que algun dia arribaria aquest dia, per tant, enhorabona pel canvi! jejej ;)

    ResponElimina
  2. Així que l'has jubilat anticipadament? I quin serà el nou candidat que ocuparà el seu lloc? (tot això amb veu de polític caspós)

    Ja tocavaaaa, Gerard! I espero que et duri 10 anys més! (amb veu de raquel)

    una abraçada

    ResponElimina
  3. Home, hauria de dir que ja tocava, però no sé si et sabré veure amb un trasto modern. El que no ens has dit és què t'has comprat, o adquirit. Va, delecta'ns amb la teva nova màquina.

    ResponElimina
  4. RIP old Nokia! Què faràs ara que tindràs una amplia capacitat? Ja no hi haurà el vell company que t'empenti a ser selectius amb els missatges... En fi, per mal o per bé, benvingut al present dels mòbils Gerhart!

    ResponElimina