dimarts, 25 d’octubre de 2011

Noticies fresques

Porto varis dies enganxat al telefon i haig de reconeixer que no he donat l'abast. Us ho volia dir personalment, of course, pero el temps se'ns tira a sobre i haura d'esser electronicament...

Alla va: Resulta que el Dimecres dia 26 d'Octubre, la Noemi i jo fa 10 anys que sortim! I per celebrar-ho hem decidit que ens casem.

Farem un casament civil, a Rochester el Dimecres dia 26 d'Octubre (si, aquest dimecres=dema) a les 7pm de la tarda GMT-6 (2am de la matinada de dimecres a dijous, hora catalana GMT+1). El casament sera senzill i poc pretencios.

By popular demand (de la familia, que no venen) estic preparant un streaming a traves de ustream.tv per retransmetre el "Yes, I do". El link directe es http://ustre.am/Ec3H i suposo que estara actiu uns 15 minuts abans de la ceremonia (1:45am). El canal porta un funcio de chat, pero us heu de registrar abans (potser seria una bona idea que us registressiu abans d'hora).

Potser pels voltants del dia 30 de desembre farem una celebracio a Catalunya per la familia i prou. Anire bastant de cul aquest Nadal, pero suposo que
algun moment trobarem per reunir-nos i parlar!

Si, anem de cul perque ho vam decidir fa 2 setmanes, pero en termes d'organtzacio, jo crec que arribem a temps... Ara ja ho sabeu! Una abracada ben forta a tots!!

Xavier

4 comentaris:

 1. Ei, moltes felicitats! Quina notícia! I què sobtat tot, però per vosaltres també, veig. Doncs res, que vagi molt bé la formalització, segur que per allà us deixaran més tranquils perquè no viureu en pecat! És una mica tard per nosaltres, però ja miraré de fer-hi un cop d'ull!

  ResponElimina
 2. Per molts anys!!

  De moment, estic despert. A veure si anem aguantant fins al si, vull. Suposo que algunes paraules en Català hi haurà, no?

  Fins ara!

  ResponElimina
 3. Ei, moltes felicitats Frigo!! No he pogut connectar-me en real-time, ì ara he estat veient una mica els vídeos que hi ha penjats a la pàgina, però no he trobat el vídeo del tema en sí. Tu sempre donant un bon ús a la tecnologia jeje. Vinga, una abraçada pels dos!

  ResponElimina
 4. Moltes felicitats Frigo i Noemí!!Espero que tot fos molt bé i que per Nadal ens trobem per veure'ns i menjar sushi!

  Molts petons

  ResponElimina