diumenge, 9 de gener del 2011

Roast-beef

Avui és diumenge i per això estem preparant un Sunday Roast Beef per a dinar. La preparació va començar ahir al vespre, on vam posar a marinar la carn overnight a la nevera. Avui hem posat el troç de carn al forn a 180 graus celsius. Passat una hora, hem afegit patates, pastanagues, ceba i pèsols, i una mica més de líquid de marinar. Ara, mentres es va coent poc a poc el rostit, ja que ja tenim internet a can McDonald, aprofitem per fer aquest post i felicitar el nou any i la nova dècada a tothom, que ve carregat de novetats i noves il·lusions. Esperem que la crisi no faci molt de mal i que la salut i la felicitat domini en les nostres vides. Bon 2011 amics!

2 comentaris:

  1. Espero que us hagi quedat molt bo, tant com us l'heu currat!

    Molt bon any a tots, que sí, que aquest serà un any de conya, ja ho veureu.

    ResponElimina
  2. Mmmm!!! quines ganes de tastar-lo!!

    Molt bon any per tots!!

    ResponElimina