dissabte, 29 de maig de 2010

Com uns senyors

Ahir a la nit era l'aniversari del local al que sempre solem anar els caps de setmana, del qual ja us he parlat. Van regalar samarretes, sortejaven nits d'hotel, hi havia molt bon ambient. Ja són 16 anys, i jo hi anava pràcticament des de l'inici. Però ahir van preparar una altra sorpreseta pels clients també. Si ho volies, podies apuntar-te a fer una volta en limusina, una gran limusina blanca que jo havia vist molts cops pel poble. I nosaltres ens hi vam apuntar, i tant! Com uns senyors vam pujar al trasto aquell que ens va portar a fer un tour pel poble, tot i que no vam estar massa atents de per on passàvem. Va ser una cosa curiosa i que no es té massa oportunitats de fer. Tampoc és que fos res de l'altre món, però caram, et sents important! En tornar a davant del local hi havia gent esperant per la següent volta, i uns quants més que ens van aplaudir i tot. Va ser curiós, si més no, una experiència nova per divendres a la nit, que va generar infinitat de bromes. Potser ens hi podríem acostumar, no?

3 comentaris:

 1. Aquestes coses està bé fer-les quan es té la possibilitat... però acostumar-s'hi... MAI!! T'imagines la despesa d'anar amb limusina a la feina perquè hi tens costum? ;)

  Veig que són una gent molt simpàtica, els del bar. Em cauen bé!

  ResponElimina
 2. Us imagino tots a dins de la limusina!!! i les bromes...no me les imagino..!La Taverna per vosaltres és més que un bar i està bé que hagin tingut un detall amb els clients habituals.

  una abraçada

  ResponElimina
 3. Caram caram, quin nivell que es gasten aquests de la Taverna tu! Hi havia Beffeater o calimotxo de gratis a la limo? Algun jacuzzi?

  AIxí m'agrada, que aprofiteu aquestes ocasions ;)

  ResponElimina