diumenge, 3 de gener del 2010

Darrerament...

Comencem un nou any aquí al blog, el quart ja. Aviat la Comunitat farà 3 anyets, qui ho havia de dir. I per començar-lo, ho faré amb música, perquè se m'acaba de creuar una cançó, i quan passa això, ja se sap, s'ha de compartir, s'ha de deixar escrita en algun lloc. No és el primer cop que Ismael Serrano es creua a la meva vida, em sembla que na Txaro recordarà altres moments en que el cantautor ha fet acte de presència. Bé, no ens enganyem, potser no se'n recorda, però ha passat. Personlament, penso que em vol mal, que va a per mi. I això que no em coneix encara, així que, a priori, no tndria motius. És una de les seves cançons més conegudes, per tant, probablement la conegueu, però ara us demano que l'escolteu. Probablement no us digui massa cosa, vaja, és una cançó i prou. Però a mi em diu moltes coses, massa. Generalment m'agrada escriure les coses i recel·lo de paraules d'altres, però de vegades s'ha de deixar pas als que en saben perquè expliquin coses de nosaltres mateixos que no som capaços d'explicar. Hi ha qui fa servir poetes, o escriptors famosos. Jo faig servir músics. No em feu posar la lletra, total, no crec que tingueu massa dificultats en entendre-la i seguir-la.


2 comentaris:

  1. Ei! Thank you for the music!

    Em sembla una forma molt maca de començar l'any a la comunitat. Gràcies per donar-li vidilla (ho veus com potser no has estat tan dolentot...?).

    Salut!

    ResponElimina
  2. Com vols que no recordi aquell maig? Com vols que no recordi aquell París?

    Ja sé que de vegades me passa que no recordo les coses, però aquesta no la puc oblidar.

    Malgrat no semblar-ho, tots anem una mica perduts. Això no ho sé, això m'ho imagino. El que passa, és que alguns anem més dirigits que d'altres, però això no vol dir que no estiguem perduts. A alguns el camí ens dóna més alegries, però ningú té mapa ni crec que sigui bo tenir massa clar a on es vol arribar. Com menys et fixes en l'objectiu, més disfrutes el camí. I no es tracta d'això?

    ResponElimina