dijous, 14 de gener de 2010

Com no partir-se el cul mentre es fa això!

3 comentaris:

 1. que graciosos els 3 nens i la nena, sobretot el del casco de bicicleta. Ara acabo de recordar que en la Nadala de Tv3 ell portava també un casco de bicicleta..
  I també mirant la cara del Juanmi en aquest video li he trobat una simulitud a un amic nostre (bé, més nostre que vostre, Gerard i Txaro.) Saps a qui em refereixo, Xexu??

  raquel

  ResponElimina
 2. Però què li passa a aquest home pel cap, li mires a la cara i sembla que estigui a un altre món! Però en algun moment sembla que s'hagi de posar a riure, eh? Jo m'hagués descollonat. Voleu dir que es va gravar tot només amb una vegada?

  Quina gran cançó.

  I tant Rach, jo ja fa temps que ho penso, cada cop retiren més. Però no li dic perquè no vull que s'ho prengui malament.

  ResponElimina
 3. Quan el frikisme i la tendresa es troben per fer convergir la indiferència i la curiositat en un mateix espai i en un mateix temps... O no... Sabem que els protagonistes d'aquest vídeo estan coincidint en el temps, però podem assumir que Joan Miquel Oliver es troba al mateix món que aquest nins? Pobrets...

  ResponElimina