dissabte, 24 d’octubre del 2009

Casualitats?

No és cap novetat que amb els amics del poble tenim unes rutines de cap de setmana força establertes. Des de fa temps que divendres o dissabte al vespre sortim a menjar alguna cosa barata i acabem al mateix bar de sempre. Allà ja ens coneixen i tenim una preocupant confiança amb els cambrers i l'amo. El cas és que un dia d'aquests que més feina hi ha, l'organització dels empleats és sempre fixa, encara que les persones van canviant. Hi ha l'amo, una noia guapa darrere la barra, un cambrer mascle que va per les taules, un DJ i un segurata.

Després d'aquesta informació d'escàs interès, voldria centrar-me en la figura del cambrer mascle. Podria centrar-me en la noia guapa, però això seria un altre post. Tradicionalment, per aquesta feina han triat els paios més rucs del poble, o potser els van a contractar fora. Entendre't amb el cambrer sempre ha estat feina dura, no hi havia manera. El pitjor del cas és que sempre demanem el mateix, però noi, d'on no n'hi ha, no en raja. Per aquest motiu, a molts dels que han anat passant els hem acabat anomenant 'gilipolles' amb un número darrere.

Però mira, el que tenen a l'actualitat és diferent. El paio és més trempat, ens entén millor, xerra amb nosaltres, es recorda d'algunes coses que li diem setmana rere setmana... sens dubte, és el millor que han tingut en aquest lloc. I per això, ahir nit ens vam adonar de que no sabíem com es deia, per primera vegada vam tenir interès en saber el nom de qui ens serveix, perquè el noi s'ho val. I aquí us deixo una recreació de com va anar la conversa (traduint les seves parts al català, tot no es pot tenir).

- Escolta, tu com et dius?

-...mmm Jordi.

- Vaja, t'ho has pensat molt, no menteixis, eh?

- No, no... és que els amics em diuen GG, i he dubtat quin nom dir.


Un-ve-lie-ba-ble!

7 comentaris:

  1. Què dius cameeeellooooooo!!!!! Jo que em pensava que era únic...sniffff!! Doncs la veritat és que sí que és una bona casualitat sí, vaya tela!! I també fa pinta de paki o de koala? De dónde eeees el, a qué dedica el tiempo libreee....

    Apali, espero més informació que les guerres clòniques comencen!!!

    ResponElimina
  2. :DD

    M'ha fet molta gràcia, tant el post come el teu comentari, GG autèntic i inigualable.

    Xexu, és evident que volem més dades... és BQ? Com va sorgir aquest nom, en el seu cas?

    Casualitats, sí senyor, casualitats...

    ResponElimina
  3. El que pregunta el títol és si és només casual que el millor cambrer que han tingut, es digui com el nostre mega-crack particular. Potser el nom mateix li confereix poders!

    Per més informació, no té pinta de koala ni de paki, però és alt com tu més o menys, potser una miqueta menys. I dubto molt que sigui bq, el nom li ve de no sé quina neboda o alguna cosa així que no sap pronunciar Jordi, i li diu Gigi. Ho escric així perquè dubto que ells ho escriguin GG, seria l'hòstia. Si voleu en puc demanar més informació.

    GG, com diu la Txaro, el teu comentari és autèntic! És tu 100 %!! :) Jo també us estimo un ou, tios!!

    ResponElimina
  4. Si és que el món està ple de casualitats... Però tranquil GG, tu ets únic!
    Un post molt i molt... genial!!
    petons
    raquel

    ResponElimina
  5. Doncs jo no havia pillat aquesta relació amb el títol, gràcies per explicar-la...

    ResponElimina
  6. Dóno fe.

    Ara només cal que el proper cop que veiem el Dr Senserrich porti una gerra de dos litres de "calimotxo" i ens digui:

    - Són 11 euros.

    ResponElimina
  7. Quèèèèèèèèè????!!!!!!

    Hòstia, quan he començat a llegir, pensava "mira, avui el Xexu s'ha llevat amb ganes d'escriure perquè sí". Però què fort! Al·lucinant!

    ResponElimina