dijous, 30 d’octubre del 2008

Cornuts i pagar el beure


El fet de passar les tardes a casa fa que m'assabenti d'algunes coses que d'altra manera ni sabria. Segueixo molt desinformat en alguns temes, però aquests dies als programes de tarda només fan que parlar del Julián Muñoz, l'ex-alcalde de Marbella, que acaba de sortir de la presó sota fiança (ja em perdonareu que no en posi cap foto, per motius evidents). Com segur que sabreu, aquest pajaru es va fer famós per malversar una picosada del fons de Marbella, i per embolicar-se amb la Pantoja (tampoc hi ha foto pels mateixos motius).

Aparentment tot això no té cap mena d'interès, ni hauria de ser objecte de comentari aquí al nostre blog. Però la gràcia del tema és que, com era d'esperar, el lladre aquest, perquè no és altra cosa eu un delinqüent, ha venut l'exclusiva de la seva història a la presó al millor postor, que en aquest cas és Telecinco (que no linko perquè foten una ràbia d'aquí allà). Es parla de xifres al voltant de 300000 o 400000 euros. És a dir, que per una entrevista en sortir de la presó, on explicarà les misèries que ha viscut (evidentment, estava en un règim d'estar per casa) i quatre coses de la folclòrica, es tornarà emportar una bona suma de diners, com si no n'hagués robat prous ja.

En la meva opinió, si el periodisme d'aquest país fos seriós, ningú no hauria de comprar l'exclusiva d'aquest tio, s'hauria de menjar els mocs i les quatre bajanades que pugui dir, perquè segur que no explica res de totes les estafes que va fer quan exercia de polític corrupte (què deu tenir Marbella?). És una vergonya que algú estigui disposat a pagar aquests diners a un delinqüent, que d'acord que els programes del cor els segueix molta gent, però a aquest preu, la vida d'aquest home no interessa a ningú. Només hauria de parlar davant del poble que governava, demanar disculpes, i pagar d'alguna manera tot el que va fer. Ells són els únics que mereixen una explicació. Una explicació que tampoc tindran en l'entrevista que li faran.   

3 comentaris:

  1. Realment al periodisme espanyol no li aniria malament una petita dosi d'ètica i deontologia professional. Aquestes coses també em fan vergonya aliena.

    Dues cosetes (a tall personal):
    1. T'agraeixo encaridament que no hagis posat cap foto de la pantoja, ni de julián muñoz. Ha estat un detallàs.

    2. Disculpa'm per haver-te "xafat". Té collons la cosa, tant de temps sense contribuir i escric un post just en el moment que tu n'estàs publicant un altre. En fi...

    ResponElimina
  2. Mira que quan m'he posat a escriure he mirat que no n'hi hagués cap de començat, i al cap d'una estona, ja he vist que en feies un. Però no pateixis, que sempre és millor xafar i que s'escrigui, a que hi hagi un post cada dues setmanes. Però sembla que estiguem maquillant els resultats del mes ara a última hora!

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó, la societat hauria de condemnar aquests actes i no premiar-los d'aquesta manera.

    ResponElimina