dijous, 20 de març del 2008

Una cronica viejuna

Dijous sant per la nit: pelis bibliques i de tuniques per la tele,...ummm em sembla que sera millor fer un post que quasi es remunta a aquestes epiques epoques, la cronica del conecrt d'AF a la Villarroel!!. El que havia de ser la presentacio del seu nou disc "Coser y Cantar" va tenir lloc ara ja fa gairebe 4 mesos, pero intentarem fer una mica de memoria... Per anar a dit concert el requisit era enviar un mail al programa Exit de BTV, i anar a la sala amb el disc en questio a sobre. Total, despres de certa incertesa i embolic, nomes vam anar la Rach i jo (val a dir que les entrades es van exhaurir molt depressa), portant cadascun de nosaltres un disc (un de regalat pel meu aniversari, i l'altre ens el va deixar molt amablement en Xexu).
Un cop dins del teatre ens vam ubicar molt a prop de l'escenari, per no trencar amb la tradicio. Hi havia una pantalla enorme, no sabiem ben be quina era la seva funcio. Ho vam descobrir quan van projectar el reportatge que hi ha al DVD del disc, que per cert es forca interessant. En teoria, la pantalla tambe havia de servir com a complement del concert, amb la orquestra de Bratislava tocant en diferit mentre ells canntaven en directe. La cosa no va anar aixi per problemes tecnics, i al final va resultar ser un concert "estandard", pero asseguts. Tot i aixo, el public ens vam anar animant de mica en mica, i quan van tocar "Oh Yeah!" tots drets i a saltar!.
El concert va estar molt be, pero vam trobar a faltar una cosa: compartir-ho amb tots vosaltres! Els concerts sense el Xexu donant un peto al tatoo, i la Txari i el Gerhart ballant un vals no son el mateix!! (pero que consti que la trucada de rigor la vam fer!).
Ara toca anar al Liceu, poseu-vos guapes i guapos, es a dir, amb les samarretes oficials dels concerts, i a gaudir altre cop de la bona musica, aquest cop si, tots junts!!

2 comentaris:

  1. I jo que em pensava que aquesta crònica no s'arribaria a fer mai... Molt bona nano, no hi ha millor manera d'escalfar motors (tots ells) pel Liceu que posar-nos a la vista la darrera cita a la que algun de nosaltres vam assistir. Tornarem a estar junts, i a gaudir de l'espectacle, creuem els dits, que aquest dia tot ha d'anar bé.

    ResponElimina
  2. Quin mono de concert d'AF!!

    Gràcies per la crònica!

    ResponElimina