dilluns, 18 de juny del 2007

Any en blanc

No ha estat possible. Aquesta vegada el Barça no ha comptat amb la flor d'altres vegades i el miracle no s'ha produït. Vaig escoltar el partit per la ràdio amb emoció, com no es pot fer d'altra manera si escoltes el Puyal, i durant força estona vaig pensar que encara ens en sortiríem, semblava haver-se posat tot de cara, però va ser aquella espurna d'esperança que sempre apareix quan les coses són a punt de precipitar-se.

Se'ns va escapar la Súper Copa europea, la Copa, no vam estar a l'alçada a la Champions, i en un final de lliga per oblidar hem deixat escapar una lliga que teníem guanyada des de feia molt de temps, tant, que ningú no en parlava. Però encara no se sap d'on va aparèixer el Madrid, ni més ni menys que el Real Madrid, i ens l'ha arrabassat de les mans. Una desgràcia, una temporada que més valdria no haver viscut, i menys després d'haver-nos proclamat campions de la Champions la temporada passada. Ha estat un fort revés no guanyar res d'entitat aquest any, però ja se sap, quan un equip no està acostumat a guanyar, un èxit tant sonat com ser campions d'Europa pot passar factura. No en som ni el primer ni serem el darrer exemple d'això.

Res més. Si els culés hem vingut a aquest món a patir, doncs patirem. Això si, també som molt donats a girar l'esquena a l'equip quan no guanyen. No ho fem ara, tinguem el cap alt, i seguim donant suport al nostre equip. Visca el Barça, i fent un símil polític, tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer!

1 comentari:

  1. Viva el Beti, manque pierda! Que encara està a primera!!! El Barça és decebedor. Tants títols que havien de guanyar i es queden amb una pèssima i lamentable, això és així, Copa Catalunya. Bufff... Vaja, vaja. Jo sóc dels de girar l'esquena, criticar, cagar-me en ells a veure si espabilen d'una vegada i no es creuen campions del món abans de començar. Capullos. Que són uns capullos integrals. Només salvo al Puyol, el Xavi i l'Iniesta: la resta, uns sobrats de pa sucat amb oli. I s'ha acabat el bròquil! A còrreeeeeeeer!!!

    ResponElimina