diumenge, 7 de febrer del 2010

Menteix-me (si tens pebrots)

Fa temps que no parlo de cap sèrie nova d'aquestes a les que ens enganxem. Tots tenim les nostres preferències, i molt sovint no coincidim, però posar-nos una mica al dia tampoc ens fa mal. Avui us vull parlar del meu darrer descobriment Lie to me. Es podria considerar una de tantes sèries de gent que investiga i soluciona crims, una fórmula molt trillada ja, però té algunes coses que la fan interessant. La primera és que la protagonitza en Tim Roth, un molt bon actor amb aparença de ser força cabró, i que a la sèrie ho confirma, almenys fent el paper del Dr. Lightman. Ell i el seu equip tenen una empresa que es dedica a estudiar el llenguatge corporal de la gent, i els contracten per treure l'entrellat de casos ben diferents en que cal determinar si algú està mentint. Bàsicament treballen per l'FBI en casos seriosos, encara que de vegades també n'agafen de més casolans. Personalment he de dir que m'està agradant molt i dóna moltes pistes sobre què volen dir les expressions que fem quan parlem, que segons la sèrie, són universals. Com entendreu, un manipulador (fpm) com jo ha d'estar al cas d'aquestes coses, i gaudeixo aprenent.

Advertència: si la mireu, no podreu evitar començar a mirar a la gent fixament quan us parla, a veure si detecteu algun signe d'engany, o d'odi, o de vergonya... és perillós. 
 

1 comentari:

  1. Quina por que em fas, Xexu!

    Bé, espero que si llegir Robin Cook no t'ha despertat ànsies de posar espores d'Antrax dins un sobre, tampoc aquesta sèrie posa en perill la nostra actual manera de conversar...

    ResponElimina