dissabte, 13 de setembre del 2008

Relats conjunts, Dona desconeguda (versió 2)


Aquest any serà diferent, aquest any no es riurà de mi. N'estic farta de tanta prepotència i d'aquestes mirades per sobre l'espatlla. Sempre presumint de les seves pertinences, ella sempre és més i té més que tots els altres. I li agrada refregar-nos-ho per la cara! I pot ser que casa seva sigui la més gran del barri, i que els tres cotxes que tenen aparcats al jardí, sempre ben visibles, siguin l'enveja dels veïns, però això no li dóna dret a ser com és. Se li nota que gaudeix passant la mà per la cara als altres. Però això canviarà, no pot ser que sempre es surti amb la seva. Algú li ha de fer canviar la cara, i avui tinc una oportunitat per fer-ho. Només de pensar com es posarà en veure's derrotada, ja em puja un somriure a la cara, friso perquè arribi el moment. I és que ella pot tenir la segona residència a Saint-Tropez, i presumir de les seves escapades als Alps suïssos, però si d'una cosa n'està orgullosa, és de la seva festa anual de disfresses, a la que assisteixen personalitats de molta rellevància social i política. L'any passat em va humiliar davant d'aquell grup de rics empresaris, però veurem quina cara posa aquest any quan em vegi arribar engalanada com una autèntica tsarina, amb carruatge i tot, i amb aquest barret amb la ploma d'ànec rus i aquestes robes fetes a mida. A veure si és capaç de superar-ho, eh, a veure, a veure...


Aquesta és la meva segona contribució a la darrera proposta de Relats Conjunts!

6 comentaris:

  1. Està guai això dels relats, podríem participar com a "Comunitat del fosfat"? Aquest m'ha agradat, però mooolt més el que has escrit a Bona nit i tapa't!

    ResponElimina
  2. A mi també m'agraden molt els relats...i ets un agosarat, estàs en ratxa, darrerament, Xexu, i jo que me n'alegro!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Bon relat! Com sempre, m'agrada llegir-te! ;)

    ResponElimina
  4. Mira-te'l, no en té prou amb un i s'apunta a la segona versió. Impacient, no pots esperar a la següent proposta? jeje, és broma, m'ha agradat llegir-te de nou :)

    ResponElimina
  5. Ei, gràcies als que heu comentat aquest segon relat. M'encantaria que aquest blog participés periòdicament a RC, però que el relat no l'hagués de fer jo sempre, a veure si els meus companys s'hi animen.

    ResponElimina
  6. Noi! Estàs inspirat! Per mi com si en vols fer una trentena més... Ve de gust llegir-te!
    Salut!

    ResponElimina