dimarts, 29 de novembre del 2011

The wheels on the bus

Per un nadó la vida evoluciona a tota velocitat. Tot és nou, tot és sorprenent i tot significa un nou aprenentatge. Com un disc dur amb una capacitat infinita, és un no parar de recopilar informació. Però és clar, part d'aquesta informació es deixarà de fer servir, quedarà obsoleta també a la mateixa velocitat, ja que la renovació és constant. Cal adaptar-se per no caducar.

Ja han passat els temps de la masovera, s'ha d'estar al dia. Us presento el nou hit en el petit univers d'E, la cançó de la temporada. Generalment recomano que mireu el vídeo, que sol valer la pena. En aquest cas, el que recomano és que no el veieu. I si ho feu, quedeu avisats. Ja no cantareu una altra cosa...

3 comentaris:

  1. The Xexu on the bus says wiffiii, wifffiii, wifffiii

    jejej, molt bo!

    petonets

    ResponElimina
  2. Doncs és ben cert, és la cançó de moda per a E...però com bé dius té alguna cosa que se'ns enganxa també a nosaltres!! I tambéés veritat que cada dia hi ha alguna cosa nova, a veure la propera que ens espera! The wheels on the bus go round and round, round and rouuund!

    Per cert Rach, molt bona aquesta versió, la trobo molt encertada ;)

    ResponElimina
  3. Hehehehe "The Xexu on the bus says wiffiii, wifffiii, wifffiii" m'ho crec, m'ho crec ;-)) (així queden de boniques les banderetes al meu Feedjit hehe)

    Estic escoltant al mateix temps la cançó del bus i en Rod Stewart que sona de fons (When I need you, la part final, que sembla un gospel impressionant) així que ja no sé què cantaré després d'aquest experiment :-D

    ResponElimina