divendres, 10 d’agost del 2012

Call me maybe

No es pot dir que sigui un gran aficionat a la natació, de fet, vaig deixar d'anar a la piscina tant bon punt em va ser possible. Però potser si hagués tingut uns companys com els que us presento ara m'ho hagués repensat. Amb una de les cançons del moment, el Call me maybe de la Carly Rae Jepsen, l'equip olímpic de natació dels Estats Units es marca una mena de lip dub que jo trobo particularment divertit, es nota que ho van passar de conya fent-lo, especialment les noies, i transmeten un bon rotllo que penso que val la pena compartir. No us ho perdeu, fins i tot hi apareixen els mega cracks Phelps i Lochte, encara que poquet. Rancis!

4 comentaris:

  1. Not bad, not bad el lip dub, però ni punt de comparació amb el que vam fer nsoaltres a Edinburgh ;)
    La canço aquesta aquí també sona sempre a la radio, i enganxa, però estic molt desconnectat i ni sabia el nom de la cantant.
    Vinga, siyaleuita pipol!

    ResponElimina
  2. Qui ho diu que la natació és avorrida?? :P

    Aquest lipdub del qual parla en GG també seria digne de veure eh... Dubto que hi hagi documents gràfics, però jo ho deixo anar!

    ResponElimina
  3. Laia, suposo que en GG es refereix a un lipdub que van fer entre diferents casals catalans de ciutats estrangeres, que era força graciós. Aquest segur que s'ha de poder veure, però no em preguntis on. Però en honor a la veritat, nosaltres, on nosaltres vol dir els autors d'aquest blog, també vam fer un lipdub a Edinburgh amb una cançó dels Amics de les Arts, però era tan patètic que no, no seria gens digne de veure.

    ResponElimina
  4. Ei, doncs el que volia dir jo era el cutre-saltitxitxeru que vam fer a Edinburgh entre la neu, però tampoc recomanaria la seva publicació a la xarxa d'una forma pública...El lipdub dels Casals Catalans sí que està força bé, i el vaig publicar en aquest mateix blog, en un post del 6 de febrer, per si el vols veure Laia.

    ResponElimina