diumenge, 6 de novembre del 2011

Espaguetis amb frankfurt (incorporat)

Per tots és coneguda la meva poca traça a la cuina, si es tracta de cuinar estic molt lluny dels plats que es curra en Gerhart, o de les virgueries de la Rach. Bàsicament es tracta de mandra, m'agrada molt menjar, però tancar-me a la cuina sempre em sembla una pèrdua de temps, així que vaig a coses fàcils. Cuina de supervivència. Aquest cap de setmana però, vaig voler provar una cosa que vaig veure per internet, i la vull compartir més per curiositat que per dificultat. Es tracta de posar salsitxa de frankfurt als espaguetis, però no com a afegit, sinó com a part dels espaguetis mateix. Això implica que abans de bullir-los, farem brotxetes d'espagueti i frankfurt, de la manera que es veu a la foto, a gust de cadascú:


Un cop bullida la pasta amb els frankfurts incorporats, el resultat és que els trossets de carn queden travessats per espaguetis cuits, de manera que no cal barrejar massa perquè hi hagi carn a tot arreu. Uns exemples:


És una completa ximpleria, seria igual coent els frankfurts a part i després tirant-los a la pasta, però va ser divertit fer-ho i veure que, efectivament, és possible. Ja ho veieu, un que s'avorreix. 

5 comentaris:

  1. Ostres! quina cosa més extranya. Crec que no ho provaré de fer però gràcies per compartir-ho.
    Tot es qüestió de posar-s´hi, Xexu. A més, la cuina és com seguir un protocol de laboratori, on el toc final depén una mica de l'experiència del cuiner. Recordo que un cop vas venir a casa i vam fer una quish plegats.

    Gràcies per pensar que faig virgueries a la cuina! Faig uns muffins de blueberries que estan bonissims, ja ho tastaràs tu mateix que en prepararé per esmorzar!

    ResponElimina
  2. Qui no té feina, el gat pentina! (o els frankfurts, d'espaguetis enfila, en el teu cas). Quines coses, no se m'hauria acudit mai!

    ResponElimina
  3. Hahahaha mai hauria pensat que un post de cuina em fes riure... però és que aquest és boníssim!! (tant l'efecte com ho deu ser el gust)

    I tant que ho provaré... però no a casa meva, ho faré a Barcelona, amb ma germana que ens ho passarem pipa fent-ho!! :-))

    ResponElimina
  4. Hehehe! Ja ho havia vist per algun lloc, però com a recepta infantil perquè els nens petits els deu fer molta gràcia! Ja ho provaré de fer amb el fill del meu cosí que amb lo dolent que és segur que li agradarà això de clavar espaguettis al frankfurt, encara que hauré de vigilar que no m'en clavi un a l'ull!

    ResponElimina
  5. Caram! aquest bloc no me'l havia mirat... crec...
    Quina ideia més original!

    ResponElimina