divendres, 15 d’abril del 2011

Me sobren paraules...


Doncs cedint a les peticions fetes, penjo al blog aquesta composició feta amb Wordle (www.wordle.net) que recull les paraules més representatives de les lletres del nou disc d'Antònia Font, Lamparetes. És una frikada, però ahir pel matí, tot escoltant el disc, em vaig preguntar quines serien les paraules més identificatives del Lamparetes, per aprofundir una miqueta més en l'univers AF. Apali, paraules gratis i certes!

7 comentaris:

  1. Gran, GG, gran. Fa estona que me'l miro i en trobo a faltar alguna, però segurament és que no la sé veure. Moltes paraules, sí, totes elles certes.

    ResponElimina
  2. Doncs no està mal, però suposo que no serà perfecte. Més que res crec que pot ser els errors poden provenir del lloc on he agafat les lletres. Quines paraules trobes a faltar?

    ResponElimina
  3. Doncs ara que ho dius...

    Jo no hi veig Lamparetes, ni lapislazuli. Però potser és que no les sé trobar :)

    ResponElimina
  4. Si no m'equivoco, al núvol hi surten només paraules que es repeteixen almenys dos cops, per això no les trobes RedCrash. Jo vaig estar buscant alguna que es repetia i no la trobava, però ja no recordo quina era. El que no entenc és com és que 'lluna' està tan petitet!

    ResponElimina
  5. Això de "lluna" t'ho sé respondre jo. El programa aquest té diverses formes de funcionar, i una és triar el tamany i el color dels caràcters de forma aleatori. No busquis relació entre tamany/color i paraula.

    ResponElimina
  6. El color no, però el nombre de repeticions de la paraula sí que hauria de tenir una influència, de fet diria que aquí està la gràcia. Però això ens ho hauria de resoldre en GG, que és un crack d'aquests núvols.

    ResponElimina
  7. Doncs sí Xexu, el programa aquest només agafa les paraules que al menys surten dues vegades en un text, i a mesura que es repeteixen més cops es fan més grans. Els colors, l'orientació i la font ho tries tu o el programa si fas random. Vosaltres mateixos podeu fer proves entrant al link del programa si voleu.

    ResponElimina