dimarts, 1 de setembre del 2009

WiFi

Amb aquest títol el Xexu estarà ben content. Però no, no vull pas parlar d'internet ni de routers ara. Del que vull parlar és d'un altre tipus de xarxa, una de molt potent i que no enten de fronteres i distàncies. Té cobertura a tot arreu, sigui a un racó enboirat de les Highlands o a una gran metròpoli, faci un sol trencador o caigui una tempesta del mil. A través d'aquests connexió puc descarregar-me mil sensacions i experiències compartides, i no té un límit d'ample de banda. No cal tecnologia punta o en miniatura per entrar-hi, hi ets i ja està. Puc afirmar amb seguretat que mai faltarà, i som afortunats de poder gaudir-la sempre. Aquesta xarxa sense cables és l'amistat, i no té preu poder establir aquests lligams tant forts. Aquests dies me n'he adonat que hi soc addicte, i no vull cap tractament per a deslliurar-me'n. Gràcies per aquest WiFi tan especial, ens hi veiem molt aviat.

3 comentaris:

  1. Però home! Veig un títol així i vinc corrent per llegir-ho, i em surts amb això?? Pos vaya...

    Que no tio, m'ha encantat aquest escrit, és brutal, però brutal. Ets un crack amb totes les lletres, el trobo insuperable.

    Tenim una connexió realment increïble, em quedo sense paraules per expressar-ho millor del que tu ho has fet, però jo també us agraeixo a tots aquests dies que hem viscut, que si un adjectiu no se'ls pot aplicar, és irrepetibles, perquè es repetiran segur. Ens veiem a Roma?

    ResponElimina
  2. Crec que amb aquest escrit sobren els comentaris.Ja ho diu tot. Gràcies per tot a tots! Sigui on sigui, mos veiem!!

    raquel

    ResponElimina
  3. Ets l'hòstia! Un post genial. Sovint és difícil descriure aquest tipus de coses sense caure en cursileries de color rosa (sinceres i positives, però cursis a l'hora de llegir-ho). M'ha encantat la metàfora, la secundo al 100%.

    ResponElimina