dijous, 20 d’agost del 2009

Polar

No sé si us hi heu fixat, però:

Estem a punt d'anar cap a Escòcia!!!


Per celebrar-ho, per fi puc dir que sóc una persona normal. Ahir vaig visitar el Decathlon i per fi em vaig comprar un polar d'aquells que té tothom. No us creieu, eh, que em sentia una mica en inferioritat sense ell. Però ara ja el tinc, i el millor del cas és que aquests dies el podré fer servir!! La idea de sortir al carrer amb ell ara mateix em provoca un desmai, però d'aquí a uns dies segur que no em molestarà gens ni mica. Thanks god!

7 comentaris:

  1. Sí, jo em vaig comprar el meu primer polar del decathlon fa un parell d'anys i també em va fer sentir molt integrada amb les meves amigues. És que tothom en té un!!

    La calor que fa és inhumana, però et permet disfrutar del plaer de posar-te davant del ventilador o ruixar-te els peus amb aigua al vespre...

    ResponElimina
  2. haha, no et pensis que jo també me'l vaig comprar a Decathlon fa tant sols un parell d'anys. Això si, el meu porta cremallera de dalt a baix i aixì el puc posar a l'interior del "tapavents" que també m'hi vaig comprar...
    Confeso que va molt bé i és pràctic. Saps? Jo l'utilitzo, quan encara em veia amb cor de conduir, de "coixí" per l'esquena. Com no es rebreguen ni pesen l'acostumo a dur sempre a la maleta del cotxe...
    Que tinguis un bon viatge! de tot cor.

    ResponElimina
  3. Jjejej, molt bona, Xexu!! Aqui t'asseguro que el faras servir pero tan de bo estigui equivocada i ens porteu la calor de barcelona!! Es que trobo a faltar la calor. Ara mateix esta caient una!!

    ja falta menysssss!!!!!
    raquel

    ResponElimina
  4. Ahh, i jo en tinc un parell pero he de confessar que nomes me'l poso per estar per casa i quan surto a correr.. pero pel viatge, segur que me'l enduc! De quin color te l'has comprat, vermell??
    petons
    raquel

    ResponElimina
  5. Jeje, molt bé nano, benvingut al "club-polar"!! La veritat és que aquí aquests dies no fa gaire fred, però la pluja és infernal això sí. Crec que més al nord sí que farà servei sí!

    See you soooon!

    ResponElimina
  6. Caram, quin èxit!
    El polar és negre, tampoc seria el que anomenaríem contra pronòstic, o vermell o negre...

    Llàstima que odii els paraigües, em mullaré molt, però estaré calentet.

    Menta, quina gràcia veure't per aquí. Ja veig que ets una professional, tapavents no sé ni què és. Ara que, fer-lo servi de coixí... és clar, com que és molt barat, pots tenir-ne uns quants per diferents utilitats.


    Visca els polars del Decathlon!

    ResponElimina
  7. Hòstia xexu, molt bé! Quin grau d'integració i d'actualització. Això és alguna cosa semblant a que si jo em posés a escoltar... No sé, digueu-me algun grup d'aquells que escolta tothom menys jo!

    ResponElimina