dimarts, 16 de desembre del 2008

Lot de nadal

Potser no sigui una gran cosa, però avui a la feina ens han donat el lot de nadal, i m'ha fet moltíssima il·lusió. Ja sabíem que ens en donarien, però quan ha vingut un nano de secretaria a dir-nos que el passéssim a buscar, tots hem corregut a veure que ens donaven. Molts som nous d'aquest any, i del món que venim no estem acostumats a aquestes coses, ni a que ens paguin el sopar de nadal! Potser serà que sóc de cor senzill, però aquestes coses animen molt, i et fan sentir bé. Aquest any no ha caigut un pernil com els va caure l'any passat, però en han donat un lot completet que crec que està molt bé. Aquí us deixo una foto que he fet amb tot el que ha sortit de la caixa. Ara només queda començar a degustar. Visca l'empresa privada!


7 comentaris:

  1. Estic d'acord amb tu, el lot de nadal fa molta il.lusió, i de pernil no me'n han regalat mai cap, si mai en rebo faré festa grossa.
    Per cert has tastat ja els espàrrecs? Faran honor al seu nom espero.

    ps Aquí al fosfat una que no sigui fosfatina pot deixar comentaris?

    ResponElimina
  2. Marta, ets molt benvinguda aquí a la Comunitat, és un plaer llegir-te aquí també. No t'ho creuràs, no m'agraden els espàrrecs ni tampoc els pebrots, i avui mateix els he bescanviat amb una companya pel seu paquet de cafè, hahaha. Practiquem el troc allà a l'empresa!

    ResponElimina
  3. Jolines, peassso de lot de nadal!! A veure si puc penjar una foto del meu quan m'arribi i busquem les 7 diferències...

    Escolta, no truquegis les galetes BIRBA, eh?! que a mi m'agraden molt!!

    PD: per l'any vinent... diga'ls que afageixin una amopolla de martini... a veure si cola!

    ResponElimina
  4. Què aprofiti! degusta bé per a aquells que no en tenim!
    Un petonàs i Bones Festes!

    ResponElimina
  5. OOoooh quin lot!!! Mmm jo amb les Birba i una cosa d'allà rere que sembla portar xocolata ja em fan feliç ;)

    Que el gaudeixis!

    ResponElimina
  6. Gràcies noies, ja n'he començat a gaudir, i com suposareu, les Birba ja han volat, va ser de les primeres coses a desaparèixer. Això, i els embotits.

    ResponElimina
  7. Ostres, quina ilu!! :-))

    Els autònoms, com no ens ho comprem nosaltres mateixos... no sabem pas que vol dir ni lot, ni paga extra, ni res de res...

    Les galetes Birba eren les típiques de casa meva quan era un dia important :-))

    ResponElimina