dimarts, 23 de setembre del 2008

Dancing Matt

A l'espera de cròniques diverses, deixeu-me amenitzar aquest blog amb un vídeo que espero que us posarà de molt bon rotllo, i potser donarà alguna idea als nostres amics més viatgers. No sé si coneixereu en Matt Harding. Per resumir, és un paio que es dedica a gravar-se fent el seu ball caòtic cada cop que viatja, i no viatja poc precisament. Al vídeo, l'original, es pot veure amb la immillorable companyia de Sweet Lullaby de Deep Forest com balla en les seves primeres aventures arreu del món. Com que va convertir-se en un fenomen d'internet, l'home va continuar, i hi ha més edicions que podeu veure aquí si us ve de gust. Espero que no sigueu envejosos i que gaudiu del vídeo, perquè realment val la pena. Fa temps que el conec, i sempre m'ha semblat espectacular.



5 comentaris:

  1. uau!

    Mola el video! I s, com sembla, no ha sortit apallissat de tots aquests llocs, és doblement espectacular!

    ResponElimina
  2. Hola!!
    pues a la web dels de CPI (curioso pero inútil) van fer el mateix i van convidar al mateix Matt Harding per ballar amb ells. En definitiva, surt moooolta més gent, a mooolts més llocs. Espero que us agradi, jo vaig disfrutar molt!

    ResponElimina
  3. és impressionant el que té temps de fer la gent... és super-xulo!!

    nens, nosaltres ho podríem fer amb poblets de catalunya, què us sembla??

    ResponElimina
  4. Quina guapada!!! Es una passada, em sembla molt i molt xul·lo... quina canya, qunts llocs ha visitat el tio, no? Hi ha algunes escenes precioses... la de Rwanda ballant amb molts nens, per exemple, m'ha arribat al fons... sera la fibra sensible, jo que sé.

    Gràcies per descobrirme aquesta història

    ResponElimina
  5. Sabeu que sóc una mica avi, i he de reconèixer que a priori era un pèl refractari a aquest tipus d'excentricitats de gent amb pasta que es fa famosa fent collonades. Però la veritat és que el vídeo m'ha agradat molt. Tant la imatge, com la música són molt bones, i fins i tot se m'ha despertat una simpatia cap al paio aquest.

    Gràcies Xexu!

    ResponElimina