diumenge, 3 de febrer del 2008

Els coloms que fem volar

Com es pot passar de planejar un cap de setmana a Begur, a pensar en un viatge de dues setmanes a Escòcia, Suècia, Rússia... Nova Zelanda?? És que som l'hòstia. Com ens agrada fer volar coloms, i a mi el primer. Amb força problemes econòmics, i veurem si la cosa va a pitjor, parlem de passar un temps fora aquest estiu, potser, de fer un viatge plegats que se'ns nega des de fa tant temps (encara tinc un trauma amb Tenerife). I la gràcia és que és igual els diners que tinguem i on anem, ja que el que volem és anar-hi junts, i ens fa tanta il·lusió, que segur que tots farem l'esforç per ser-hi. Sempre s'ha d'estirar el braç una mica més que la màniga per les coses que valen la pena d'aquesta vida. Estic segur que ens en sortirem, començaré a treure la pols a la càmera de fotos, que darrerament la trec poc.

4 comentaris:

  1. vinga ànims que no hi ha res més maco que viatjar! una abraçada.

    ResponElimina
  2. Doncs sí senyor, de destins no en falten, i de ganes tampoc! La veritat és que el que importa és anar junts, i si podem fer alguna coseta una mica "més enllà", millor que millor!

    ResponElimina
  3. Si és que ja ho dic jo que a sa lluna no s'hi pot anar, per ses estrelles amb un velomar... Tu ves-la treient, que alguna cosa farem!

    ResponElimina