dimarts, 17 d’abril del 2007

Nous horitzons blogosfèrics

Desconec els límits de l'interès per la política mundial de la majoria de vosaltres, i de poc més de la meitat d'aquells que us els conec, no en puc dir que els conegui ni la meitat del que jo voldria... (Ui, crec que m'he passat i ni jo sé massa bé on estic a hores d'ara; començo a pensar que no trobem més difícil el Català perquè no hem intentat utilitzar-lo amb tota la seva amplitut). Bé, tant és. El cas és que he parlat de política amb ben pocs de vosaltres (a excepció, és clar, de la situació del Català a l'Univers) i amb aquells que ho he fet, mai ha estat per tirar cohets. No obstant, avui m'agradaria aportar-vos una mica de reflexió política en forma de blog.


No patiu, no es tracta d'un blog especialment prolífic, ni d'un volcà d'anecdotaris sobre grupúsculs polítics que només coneixen a casa seva. És força senzill, poc pretensiós i té una freqüència d'actualització més aviat tranquil·la. Però sempre he sentit força admiració per la capacitat literària i reflexiva de la persona que el signa, per no parlar de la seva envejable culturilla històrico-política. En resum, si teniu temps i ganes, no deixeu de fer-hi un cop d'ull de tant en tant o passejar ara mateix per antics posts, doncs són autèntiques armes contra el pensament únic que conviden a reflexions carregades d'actualitat i realisme.


Filodòxia

1 comentari:

  1. Bé, s'hi haurà de fer un cop d'ull, doncs. I si tothom hi està d'acord, per què no linkar-lo permanentment a la llista de 'blogs amics' que tenim, encara curta (ergo tenim pocs amics). Prometo que el llegiré, però ara no que tinc la 'jefa' al costat...

    ResponElimina