dilluns, 19 de març del 2007

Crac!!! (2007 segona part)

Sento xafar el post de la Berta abans que alguns de vosaltres el pogueu llegir o comentar, però és que he d'escriure un nou capítol de la meva història nefasta d'aquest any. Si m'hagués esperat una mica a fer l'anterior, hagués pogut ser més llarg. Gent, m'he trencat la clavícula. Una altra gran notícia. I ha estat fent una altra de les poques coses que m'omplen, els castells.

Ara mateix una persona m'acaba de dir que m'ho mereixo, que no entén com no ens fem més mal. Perquè és una persona gran que probablement signi el meu proper treball, si no li hagués dit quatre de fresques. Els castells no són tant perillosos com la gent es pensa, però ara mateix tinc molt poca credibilitat escrivint això amb un cabestrell al braç esquerre... Però no ha estat en una caiguda, la gent es pensa que això és el que fa mal als castellers, però jo sóc de base. L'home que tinc a sobre, el segon, va posar els peus malament, i la meva clavícula simplement va dir 'prou'. Un 'crac!' que molts van sentir, i un crit que van sentir encara més.

Això va minar una mica més la meva moral, ja de per si malmesa, només em faltava patir un accident en un castell sense complicacions que he fet més d'una trentena de vegades. Però avui ja penso en tornar, i estic una mica més alegre gràcies a les mostres de suport, a l'ajuda impagable de gent com en GG i la Raquel i a alguns puntets de llum que s'han donat aquest cap de setmana entre la foscor que m'envolta i em persegueix al llarg d'aquest any. Què més ha de venir? Només estem a març. Algú veu l'interruptor?

4 comentaris:

  1. Ei, soc el Tete. Espero que et recuperis el més aviat possible ja que ets un dels que disfruta més fent castells.
    Com a mínim ha sigut al principi de temporada i encara queda el millor de l'any.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  2. Doncs jo sóc l'Eric (si ja se que ho posa però es per seguir el rollo del Tete).
    Ahir no et vaig poder robar el lloc al 4d7a a veure si el proper cap de setmana puc. Jojojo!
    De totes formes a veure si et recuperes ;-).

    ResponElimina
  3. Re10 noi! Això t'ha dit qui ha de signar els teus treballs?

    Em sembla totalment vergonyós. Si de cas li comentes que no surti de casa, perquè hi ha moltes més possibilitats que l'atropellin o que tingui un accident de cotxe que no pas fent castells!

    ResponElimina
  4. Quan deixi de ser el teu jefe, li escups a la cara de part meva.

    Deixant de banda que el seu comentari denota una manca de coneixement sobre el món casteller i les estadístiques de salut pública, em sembla lamentable que en un moment així vagi de profeta premonitorista i et deixi anar un "ja t'ho deia jo" que es podria haver fotut al cul.

    Ale: FORÇA, EQUILIBRI, VALOR I SENY!

    ResponElimina