diumenge, 4 de desembre del 2016

Cançons poloneses

Fer paròdies de cançons conegudes no és res de nou, ja fa molt temps que es va inventar, però he de dir que a mi em fa molta gràcia. Si estan ben fetes, és clar. I en això, els del Polònia hi tenen molta traça. Al llarg del temps n'han fet moltes, moltíssimes, i s'ha de dir que han anat millorant. Aquesta setmana en vull compartir unes quantes, les que més m'han agradat, segur que moltes les coneixeu. I si no, segur que riureu una estona, encara que en el seu context potser feien més gràcia. Us poso també un enllaç al vídeo de la cançó versionada, per si les voleu comparar. Ja veureu com els de Polònia s'ho treballen molt.
























6 comentaris:

  1. Un post genial. Primer perquè les cançons del Polònia ja ho són, de genials, per si soles i gairebé sempre una de les meves parts preferides del programa. I segon perquè moltes vegades no conec el referent d'on provenen (el meu bagatge musical és força limitat en aquest sentit) i m'he quedat amb les ganes de saber-ho i així poder comparar la versió amb l'original. Ho acabo de fer amb un parell de les que has posat i, certament, s'ho curren molt els "polacs". :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que t'ho passessis bé comparant les originals amb les paròdies del Polònia, la veritat és que es nota que hi ha una gran feina darrere. Les cançons sempre són dels moments estel·lars del programa, i s'enganxen una mala cosa. Jo generalment sí que conec la cançó a la que fan referència, però de vegades també m'enganxen ben despistat!

      Elimina
  2. Mas o març m'encanta, però com la del Mas Style, res! per la posada en escena i tot plegat. Q grans són!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En alguns casos et pot agradar la lletra de la cançó, i en d'altres l'ambientació. Quan s'ajunten les dues coses, llavors ja no te la pots treure del cap. A mi la primera que he posat és de les que més m'agraden, per no dir la que més.

      Elimina
  3. Només coneixia les tres primeres, de les quals es difícil triar quina està més aconseguida entre les dos inicials, el Mas Style es un clàssic, però la del Fox la trobo genial. Quan tingui temps m’hauré de mirar la resta de vídeos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes-hi una repassada, potser els primers són els millors, però has de conèixer les cançons també. Ahir em vaig adonar que no havia inclòs 'Material Iceta', que és molt bona també. La pots afegir a la llista de reproducció si vols: https://www.youtube.com/watch?v=aTkflPGwekA

      Elimina