dimecres, 15 de gener del 2014

La cançó 36

Quan et poses a remenar sempre t'endús sorpreses, ja sigui per casa o per l'ordinador. I remenant remenant he ensopegat amb una cançó que no em va venir al cap quan, ara fa més de dos mesos, se'ns va demanar que diguéssim cançons per fer-li un CD a en GG. I mira que és una cançó que en el seu dia vaig posar clarament a la carpeta mental etiquetada amb el seu nom. Algú recorda el 'Disc de tres cançons'? Al final en va tenir més, és clar, però aquesta era una de les tres originals: Por mi tripa de Pereza.

Ara no em vingueu amb les mans al cap perquè destaqui Pereza, no oblideu que escoltàvem Sr. Trepador! Com que no cal que sigui cap dia especial per homenatjar en GG, encara que sigui una mica tard comparteixo aquí la cançó perquè em segueix agradant i podria estar en el CD del 35.


"Yo curo más
que todo lo que puedas respirar.
Vamos a frenar
confia brother sigue mi compás
tú puedes todo, y más."

"Salir cada noche a matar
hacer un par de rotos,
amanecer charlando
con cara de locos.
Hoy me he quedao pillao al verte
me pareces otro,
pero eres el más grande
eres un terremoto."

Va per tu, brother.

7 comentaris:

  1. ohhh, el tinc plorant aquí al meu costat. Les coses no passen perquè sí i això potser li dóna un gir al dia d'avui.

    Per la part que em toca, envia´m la cançó per posar-la al cd, please?

    moltes gràcies als dos, m'encanta aquesta cançó! i no sé pq però em fa pensar amb vosaltres i amb l'ermitaño.

    ResponElimina
  2. Ostres nano, bufff, la veritat és que em pilles en un dia d'aquells que et plantejes què collons fas i et et sents fracassat...i just avui vas i fas aquest post tio, i m'encanta! La veritat és que m'he emocionat escoltat la cançó, recordant-me totes les coses que hem viscut i ens han fet el que som. Un mal dia, però m'ha donat una alegria veure el teu post Xexu, i que tot i l'univers la connexió hi és. Gràcies pel post, per la cançó i per ser'hi, el meu amic, el meu brother.

    Per cert, l'inclourem al CD de les 35 cançons versió "extended", of course!

    Ah! La veritat sí que recordo el disc, però no les altres cançons del "Disc de 3 cançons"... ens pots fer memòria, please?

    ResponElimina
  3. Ostres, nois, que bonic veure aquesta connexió.

    GG, tots tenim dies que són una caca. M'alegro de que aquest post hagi coincidit amb aquest dia per ajudar a allunyar les forces malignes del teu cap.

    No coneixia la cançó. Em vaig perdre els capítols de la sèrie "Villarroel 9è1a".

    ResponElimina
  4. Sembla que hi ha una connexió còsmica, a saber per quin motiu em va sortir de fer aquest post, però m'alegro que tingués algun efecte. Sense entrar en detalls, que no els conec, només vull dir que per mi, i suposo que pels altres també, posar en una mateixa frase 'GG' i 'fracassat' no té cap sentit. Així que aparta aquesta idea absurda de la teva ment.

    Escolteu, no he pogut trobar el 'Disc de tres cançons'. Fa molt poquet el vaig veure, però ara no sé on. De totes maneres, diria que us el vaig gravar i l'hauríeu de tenir vosaltres. De les tres originals, crec que dues eren de Pereza, però no ho podria assegurar. Podria ser que l'altra fos 'Spaceman' de The Killers, o m'estic confonent? He de tenir la llista de cançons en alguna banda, però vosaltres heu de tenir el CD, busqueu-lo!

    ResponElimina
  5. ... i si només eren 3 cançons... no les podeu recordar?

    ehem...

    ResponElimina
  6. El disc al final va tenir més cançons, Txaro. Això era un dia que estàvem a casa i escoltàvem tres cançons concretes, vaig dir que n'havíem de fer un disc, però en pensar què posar-hi més es va fer el silenci. Després jo vaig recollir la idea pel meu compte i vaig afegir més cançons per completar la llista, incloent aquelles 3. Però a dia d'avui, ni idea de quines eren, han passat anys!

    ResponElimina
  7. Porto dies pensant i no ho recordo... però ho tinc present. Igualment si tenim el disc estarà a bcn així que...

    ResponElimina