dissabte, 2 de febrer del 2013

Llet amb glaçons

Malgrat les polítiques posades en marxa a casa perquè sempre hi hagi llet a la nevera, avui no n'hi ha. I a mi m'agrada freda, de manera que ara me l'estic prenent amb glaçons. Què us sembla?

Estic celebrant que acabo d'acabar la segona temporada de The Killing. M'ha agradat mirar-la, però el guió i com es desenvolupa l'acció no està a l'alçada dels personatges i de la producció. He estat completament enganxada i això m'ha tingut al marge de la meva vida durant les passades dues setmanes. Sí, nois. Havia d'acabar-la. Havia de saber qui era l'assassí de la Rosie Larson. No us diré qui és, però sí que us diré que la cosa al final és bastant complicada. D'acord, té el seu mèrit allargar dues temporades el que CSI fa en un capítol, però desenganyem-nos: és forçat. 

Això de les sèries és un gran invent. M'agraden molt i crec que ara se'n fan de molt bones. Són pel·lícules eternes. Després de pensar-hi molt, crec que una de les coses que més m'agraden de les sèries és que pots conèixer a fons els personatges. Entren al menjador de casa i passen a formar part de la família. M'encarinyo d'ells i tinc ganes de saber com els va. Ara estic pensant en personatges que m'hagin agradat, i tots els que em vénen al cap són els de Lost. Crec que Lost va ser la gran sèrie dels personatges: passat, present, futur, futur alternatiu, vida somniada... els vam arribar a conèixer molt. 6 Feet Under és un altre gran dels personatges. En aquest cas, però, no els coneixíem tant per les seves experiències, sinó per les seves emocions. Mad Men és en aquest sentit una decepció. Ei, que a mi m'encanta la sèrie, però no tinc la sensació de conèixer a fons cap dels personatges.  

Hi ha sèries en les que els personatges en si no tenen tanta importància. A Dexter, per exemple, els coneixem a tots de seguida i amaguen pocs secrets, però tot i així... m'agrada compartir una estona amb ells i els seus problemes.

Vosaltres què en penseu? Quines sèries us agraden?

2 comentaris:

  1. De les sèries que has dit no n'he seguit cap, només Lost i em cansava considerablement. Potser no em fixo tant en la profunditat que agafen els personatges, i sí més en el que passa. Potser per això no m'agraden les sèries que giren sobretot al voltant de la vida dels personatges. Evidentment, els vas coneixent, però m'agrada que la importància estigui posada en el motiu de la sèrie.

    Darrerament miro Homeland, tot just he començat la segona temporada. Puc dir que està bé, però no m'enganxa com ho han fet altres. Tinc ganes de veure la tercera temporada de Joc de Trons, ja que vaig llegint els llibres i la sèrie li fa força justícia. A banda d'això, The Big Bang Theory per quan no tinc res a veure, que només és per distreure's una estona. Sí que se'n fan de molt bones, però ara no tinc el moment més 'de sèries' que he tingut.

    ResponElimina
  2. Jo no sóc gens de sèries. No n´he vist cap de les que parleu a part de Lost (de la qual encara no he vist l'últim capítol). Només el GG ha aconseguit que mirés Friends sencera i per mi és la millor (però tampoc puc comparar amb d'altres). Ara l´hem començada a veure altre cop, i són tan grans!! M'agrada conèixer els personatges i trobar-hi semblances amb la gent que conec. Jo crec que ara sóc com la Phoebe.
    També m'agraden les sèries que fan a tv3, tipus Vendelplà o Kubala Moreno i Manchón.
    Ara, Txaro, la llet sempre calenta. Amb glaçons?? ja diuen que sobre gustos els colors.

    ResponElimina