diumenge, 16 de desembre del 2012

Pa amb oli i sal

Avui, en l'apartat "no només d'Antònia Font viu l'home", us vull presentar un altre grup català que apunta maneres, almenys tenen un primer senzill molt i molt bo que fa una temporada que posen a la ràdio i que s'enganxa de mala manera. Es tracta de Blaumut, i la primera cançó es diu Pa amb oli i sal, i amb aquest nom és impossible no sentir-la immediatament, no trobeu? Aquí deixo el vídeo oficial de la cançó, que també està molt aconseguit. Que en gaudiu.


2 comentaris:

  1. No havia vist el post (mira, no sé perquè, però no tinc RSS de la comunitat). La veritat és quan van sortir al resum musical de l'any ja se'm van posar les orelles tiesses perquè em va atraure el que vaig sentir, i la veritat és que veure i escoltar el videoclip sencer m'ha despertat interès per furgar una mica més sobre aquest grup.

    Gràcies pel descobriment!

    ResponElimina
  2. OH! Que bonic la cançó i que xulo el vídeoclip! Em centraré més en aquest últim (la cançó ja l'escoltaré amb més deteniment).

    M'ha fet molta gràcia perquè la carretera que surt l'agafava sovint. És paisatge del Parc Natural de Marina, una zona molt bonica. M'encantava passar per allà cada dia.

    La Masia que surt no la conec, però m'agrada el desgast de l'exterior, l'aire humit de després de pluja. M'encantaria viure en un lloc amb aquest exterior.

    Gràcies Xexu!!

    ResponElimina