divendres, 7 de desembre del 2012

Lost in...

Per un dia que em vull agafar el pont, perquè em tocava, simplement, ens posen una experimental gran que no he cregut convenient encolomar a la companya i jo quedar-me a casa gratant-me la panxa. Així que ja em veus anant a la feina un divendres atípic, a l'hora habitual, quan encara hi ha poca gent a l'empresa, i avui encara menys. I just quan obria la nevera per agafar els reactius necessaris, em passa pel cap un concepte: 'Lost in transfection'. De seguida he somrigut, diríem que m'he fet gràcia a mi mateix. 'Lost in transfection', que bo. I no he pogut evitar recordar els nostres clàssics 'iogurt de propidi' i 'viagra de mòdena', aquells temps en que qualsevol broma científica ens feia partir de riure. Ai les cançons de l'aloperidol i dels SNARE...

Va, ajudeu-me a recordar-ne d'altres, o de noves, m'és igual. Era per això que vam estudiar Bioquímica, per les bromes, no? En recordeu alguna més?

2 comentaris:

  1. Sí senyor, molt bones jeje! Ara mateix no estic gaire inspirat i a més em falla molt la memòria, però hi pensaré hi pensaré...L'altre dia se'm va acudir una de molt dolenta, però ja que demanes l'escriuré aquí: "Això era un paio tan lent tan lent, que en comptes de cóorer un gel, el caminava". En fi, la cosa está mu mala!! Ainijolideis!!!

    ResponElimina
  2. No hi havia una tieta BrefeldinA? I era amb vosaltres que fèiem la conya aquella de què li diu l'àcid clorhírdric al carbonat de calci? "No et precipitis..." Uff... No me'n recordo! Segur que els folis aquells que reescrivies quaranta mil vegadea a la biblio n'estan plens de collonades d'aquestes!

    Gràcies per fer-nos memòria!

    ResponElimina