dissabte, 14 de juliol del 2012

Se'ns pixen a la boca i diuen que plou


Com era allò? Se'ns pixen a la boca i diuen que plou? 

Ja no queda honestedat ni responsabilitat. Però què podem esperar? Els missatges publicitaris ens minen. "Compro més barat i així tinc el doble de coses", i així tinc, tinc, "has de tenir" i tinc més. "Fuera lo viejo y venga lo nuevo". I sóc més espavilat que la resta perquè pago menys en l'assegurança del cotxe i em beneficio d'un ajut encara que no em faci falta. I ajudo als meus i la resta "¡que se jodan!". I tiro la pilota endavant. I no som responsables dels nostres actes perquè, total, "tothom fa el mateix" i "és legal". 

Es veia a venir i "els de dalt" no han fet res per prevenir-ho, han estat uns irresponsables. I nosaltres també, per deixar-nos enganyar. El problema és que a nosaltres ens toca pagar. I "els de dalt" segueixen fent el que convé als seus amiguets, tornant favors i procurant que no els toquin el seu sou vitalici. Vergonya!

Hi ha altres maneres de sortir d'aquest pou. Alliberant la càrrega només aconseguirem caure més a poc a poc, però caurem igualment.

(En referència al vídeo de la diputada del PP que crida "¡que se jodan!" mentre el president anuncioa les retallades de la prestació d'atur. Lamentable. I si ho deia contra els diputats del PSOE i no contra els aturats, com ha argumentat ella per defensar-se, també és lamentable.)

1 comentari:

  1. No sé de què ens sorprenem. Un govern d'ultradreta actuant així? Ui, doncs no se m'havia acudit que pogués passar... En aquest país som més capsigranys... bé, suposo que no és només cosa nostra, però sembla mentida que encara pensem que els dretans poden fer alguna cosa pel poble, quan el poble s'ha vist greument perjudicat pels teòrics d'esquerres. I bé, tot s'explica dient que el màxim interès que tenen és conservar la cadira, i fer que els seus amiguets, els que els deixen els diners, estiguin ben contents.

    ResponElimina