dimarts, 4 d’octubre del 2011

Alpinistes-Samurais

Mira com són les coses, la tecnologia és una trampa. Però també és molt útil, si li fas cas, fet que no sempre passa. Amb ella es pot arribar molt i molt lluny, i permet estar en contacte amb els que més estimes. L'altre dia, vaig fer una cosa que es veu no faig gaire sovint, escoltar els missatges de veu que tinc al mòbil, i vaig parar molta atenció quan unes veus pre-fabricades esmentaven que tenia un missatge del 4 de setembre, d'un número que començava amb el +34 d'Espanya...vaig pensar, qui collons va trucar des d'Espanya a les tantes de la nit? I em trobo escoltant com estaveu cantant "Alpinistes-Samurais" en un concert d'Antònia Font, brutaaal!!! Ei nanos, volia deixar constància aquí que aquest detall ens ha fet molts molta il·lusió, i us ho volíem agraïr, moltes gràcis de part dels tres per aquest detall tan gran, guapos!! Sento haver trigat tant en adonar-me del fet, soc un cas... En fi, només us volia fer una pregunta: com us sentieu xerrant amb es contestador?

3 comentaris:

  1. Els primers dies després del concert pensava 'caram en GG, que ranci, que ni un mail ens ha escrit per dir que gràcies per trucar-lo...'. Després me'n vaig oblidar, és clar. Així que m'ha fet molta gràcia aquest post, hehehe. Tu amb la teva 'patxorra' de sempre, però que bé que el missatge arribi tard o d'hora.

    Home, xerràvem amb un contestador, però nosaltres pensàvem que et cantàvem a tu!!

    ResponElimina
  2. Jo no ho vaig poder escoltar per problemes tècnics amb la veueta del contestador, però em quedo amb el detall i dóno les gràciiss a tots els cantants!!

    ResponElimina
  3. No pateixis per haver trigat tant. Jo també tinc una relació un tant tardana amb un tal "internet", una meravella de la tecnologia desenvolupada inicialment per a l'exèrcit dels EEUU i de la qual ningú no en donava un duro pel que fa a les seves aplicacions en l'àmbit civil. Suposo que ho haureu notat, però tinc tendència a trigar una mica a llegir els posts i llavors trobar-me'n tres o quatre de seguits.

    M'ha fet il·lusió trobar-me aquest, per cert. Gràcies.

    ResponElimina