dimecres, 2 de febrer del 2011

Retrobament d'arracades

I m'ha passat per segona vegada que una arracada ha tornat a mi de la manera més insospitada!!

La primera va ser amb unes arracades que em vaig comprar a Edimbrà. Un dia em vaig adonar que n'havia perdut una i al cap de mig any va aparèixer a la taula de l'aula on fem Tai Txi. Mentre feia els moviments, la vaig veure i al final de la classe m'hi vaig acostar... Era ella! M'havia caigut i la professora l'havia deixat allà. Mig any, s'havia esperat la pobra (arracada).

La segona que va tornar a mi, ho va fer ahir, mentre buscava un pen-drive al bolso (que per cert, no vaig trobar...). Què hi feia al fons de tot del bolso? Com havia arribat allà, era un misteri, però ella estava amb una actitud pacient: algun dia em trobarà, devia pensar. Només feia una setmana que l'havia trobat a faltar, de manera que el retrobament amb la seva parella no va ser tan emotiu, però tot i això jo la vaig agafar amb cara d'incredulitat.

I així és com es recupera una arracada. Recordo haver-ne perdut una en un mirador del Montseny, una nit d'estiu. I també recordo haver-ne perdut una a Berlin i una altra a l'aeroport de Santander (crec). Les parelles s'esperen al joier, per si mai re-apareixen. Fa molt temps i és molt difícil que em tornin a trobar, però jo estic aquí, esperant fer de mitjancera pel seu retrobament.

4 comentaris:

  1. Has sentit parlar del bookcrossing? Tu sembla que fas una cosa similar amb les arracades, les vas deixant pel món esperant que algú les trobi. El que passa és que les acabes trobant tu mateixa. Que les desaparellades no perdin l'esperança, tot arribarà!

    ResponElimina
  2. Ei, Txaro, no desesperis, potser trobes la parella en el lloc més inesperat (exemple: cuneta de Can Ruti..).

    raquel

    ResponElimina
  3. Doncs sí, aquesta història em sona en un altre format...però les arrecades suposo que són un clàssic. Hi ha gent propensa a aquestes coses, co per exemple l'Ester de Can Ruti (aka la Rastas o la Calamar), que un any va perdre la cartera (oju paligru) en una pista d'esquí, i a l'any següent va i la troba tot esquiant... JJ benítez on ets???!!
    En fi, queden moltes preguntes per respondre en aquest fascinant món ocult: si les trobes altra vegada és degut al magnetisme que atrau a l'arrecada parella? Hi ha una arrecadaforça? Quines unitats SI té? Hi ha arrecadògrafs que mesuren aquesta força per a cercar-les? Per què faig tantes preguntes sense sentit?

    ResponElimina
  4. Els millors posts sempre surten de convertir en trascendent allò que a molts els pot semblar poc digne de menció. I és que si ens hi fixem, la vida està plena de coses curioses com aquesta... Us en recordeu del tapacubos del Yaris?

    Abraçades!

    ResponElimina