dimecres, 23 de febrer del 2011

He vist E!

Aquesta tarda he tingut la primícia de poder parlar amb els papis edinburghesos i veure per la càmera com se'ls cau la bava amb una coseta menuda, menuda que de moment només menja i dorm. He de dir que és un nen una mica maleducat, ja que no ha tingut la delicadesa ni tant sols de saludar-me, ni s'ha posat la mà al pit i inclinat el tors. Però veia l'estampa i no em semblava que la veiés per primer cop, ho he vist tan natural com quan els veia als dos sols, a l'altre cantó del fil. I és que tenen una pinta de pares que no se l'aguanten. Això sí, se'm fa una mica estrany, i no perquè li quedi malament el nen en braços, al contrari, pensar que el GG és pare, després d'haver-lo vist jugar a bàsquet amb els mitjons i la làmpada de tentacle de cistella, o fer el primer son en un banc de la facultat, després d'una molt llarga nit. Però són pares! Tota una família. Ara només queda que ens veiem al natural, que vinguin, que hi anem. Mentrestant, a seguir l'evolució del petit E, que segons els seus pares, i no perquè l'hagin parit ells, no, eh? No és perquè tinguin una opinió subjectiva, això mai! Però segons ells, és el nen més maco del món, i podria ser model! Encara fareu la primera pela nens! No veieu que això de la ciència no dóna per viure...

3 comentaris:

  1. A mi se´m cau la baba qunan veig al gg amb el nen. Se li dóna superbé.

    pd(ja he connectat amb la fotògrafa!)

    raquel i baby(està menjant)

    ResponElimina
  2. Algu seria tant amable d'enviar-me el telefon del GG?

    ResponElimina
  3. Doncs vols que et digui que a mi tampoc se m'ha fet estrany...? Ells diuen que se senten novatos, però el cert és que per l'skype només reflecteixen destresa i naturalitat. Com la criatura, que fa cares i ganyotes com si fos conscient de que estem parlant d'ell.

    Un petonàs!

    PD: Frigo, la Txaro t'ho ha enviat. Fes un cop d'ull als teus centenars de comptes de correu (no sé per quin s'ha decidit finalment).

    ResponElimina