dijous, 29 de juliol del 2010

Estrena 3D

Avui he tingut la meva primera experiència al cinema en 3D de nova generació. En concret he vist Shrek 4. Tant sentir-ne parlar, he de dir que la pel·lícula es podia veure en les 2D de tota la vida i no passaria res. No puc jutjar en altres produccions, però en aquesta trobo que tampoc no estava massa aprofitat. Sí que tens sensació de profunditat, però com que et sembla innecessària, tampoc no li acabes de trobar el què. Ara que, el pitjor és el preu que pagues per pensar que no n'hi havia per tant. Per sort, les ulleres que et donen, que ja no són tan cutres com les d'abans, te les pots quedar i reutilitzar.

I pel que fa a la pel·lícula, doncs bé, en la línia Shrek de sempre, té punts, però li he trobat a faltar una mica del gamberrisme que solia tenir, i per contra li sobren escenes ensucrades. Ara, el personatge de Rumpelstiltskin és brutal! No m'ha desagradat, però és clar, és que com la primera de la saga, no s'ha fet mai res!

3 comentaris:

  1. Doncs la veritat és que la tecnologia 3D ha estat una trampa!! En serio, suposo que hi ha pelis i pelis per a posar en 3D. Avatar per exemple, crec que val molt la pena el canvi, tot són efectes i realment et fan submergir en el seu món fantàstic. Ara, crec també que estan aprofitant això de les ulleretes i tota la pesca per a intentar fer que la gent vagi més al cinema (amb la conseqüent pasta que guanyen, clar), i sobretot, fer que no puguin piratejar les pelis, o al menys posar-ho més difíil, perquè la Mula i companyia són imparables!

    ResponElimina
  2. GG nailed it.

    Jo vaig gaudir molt amb Avatar, molt més que no pas si l'hagués vist en 2D. Amb "Alicia en el país de las maravillas", en canvi, trobo que no hi hauria hagut cap diferència. Crec que va a pel·lícules.

    ResponElimina
  3. Com a mínim tu et vas poder quedar les ulleres. Quan jo vaig veure Avatar, me'n van donar unes molt galàctiques i a la sortida me les van reclamar.

    Per cert, algú sap com funciona el 4D?

    ResponElimina