dimecres, 14 d’abril del 2010

Conjugació de saber

Ja sé que darrerament estem molt enfeinats, la vida ens absorbeix. Ja sé que he estat una mica desconnectat, i no sé si prou a l'aguait del que està passant, us està passant, ens està passant. Ja sé que sabeu que hi sóc i sé que sabeu que sé que vosaltres també. I ja sé que la vida passa i que es perden moments i oportunitats. Però tot i saber totes aquestes coses, vull que vosaltres sapigueu que esteu sempre en el meu cap i que mai m'oblido de vosaltres, que, al contrari, penso en vosaltres molt sovint, més del que creieu. AF ha tornat, i ahir vaig saber que necessito amb molta urgència, però molta, anar a un concert seu. Escoltant cançonetes i cantant-les davant de la finestra em veia a mi, però pensava en vosaltres. Em cal un concert amb vosaltres. Milers d'imatges. Milers de records. I en vull més, vull sumar, vull acumular, vull col·leccionar moltes més estones amb vosaltres. I jo faré un martini bianco. Vull que sapigueu també que vos estim amb total desmesura.

Què mires?

4 comentaris:

  1. Ostres, quin post més bonic... I AF ha de tornar ja!! Ho sabeu, no, que el nou CD ens decepcionarà una mica?

    Xexu, ja també us estim... aquest passat dilluns la meva cap va tornar de la seva baixa maternal i crec que això ajudarà a que tot torni al seu lloc. La vida passa i tots la vivim i tot s'acumula, res no es perd. Ho saps, no? Només tenim la sensació de perdre-la.

    ResponElimina
  2. Ets un crack. Ja ho sabies, però necessito recordar-t'ho, de la mateixa manera que necessito recordar-me a mi mateix el que bé descrius en aquest post breu i genial: Encara hi som.

    El calendari de concerts encara està buit. Aquest serà un estiu difícil, però alguna cosa haurem de fer (inventar-ne un, per exemple...).

    Una abraçada molt forta i gràcies pel post i pel tema.

    ResponElimina
  3. quin post més i més bonic, com sempre, Xexu! saps plasmar sentiments i situacions d'una manera planera però que arriba fins el fons. Ets un crack! Sou uns cracks!

    LA vida passa, ens perdem alguns moments però potser els que tenim junts són més intensos. A més, amb vosaltres, sembla que encara estem vivint a barcelona. Potser no us segueixo al dia a dia, però al mínim mail sempre hi han respostes, i per curtes que siguin és valoren com el millor regal.

    I, per cert, alguna novetat sobre el nou disc??

    gràcies pel post, Xexu, i gràcies a tots per ser com sou.
    raquel

    ResponElimina
  4. Sí senyor, un gran post, com sempre nano, com sempre. I el més important, és que és la pura veritat, i això em fa feliç què carai! De moment ens veiem (ara sí!!) a Roma!!

    ResponElimina