dimarts, 2 de febrer del 2010

Flashpacking

Avui faré una cosa que poc habitualment hem fet i és penjar un trosset d'un altre blog, és el de l'Álvaro i en Miguel, uns amics d'unes amigues que estan de viatge durant un any. M'ha agradat:

"Un flashpacker o bakcpacker 2.0 es un joven viajero de más de treinta años al que le gusta hacer viajes largos y de forma independiente, huyendo de agencias y tours organizados. Dispone de algo más de poder adquisitivo, así que se puede permitir pequeños lujos como una buena cena de vez en cuando o realizar actividades que quedan fuera del alcance del bolsillo del bakcpacker como submarinismo, rafting o kite surfing. Además le encanta la tecnología, viaja con un montón de aparatos eléctricos, cables, cargadores, adaptadores…. y cuando va a un hostal lo primero que pregunta es por el wi-fi. Resumiendo: es un backpacker más viejo y con algo más de pasta."

Més coses sobre Backpaking aquí (Back/Flash/Gap-packing).

Trobareu el post complert aquí.

8 comentaris:

  1. O sigui, un guai al que li agrada viatjar. Que ens hi sentim identificats? Jo la veritat és que no, i no em digueu això del wi-fi, que és per malaltia mental, i no per ser guai. Wi-fiiiiiii!!!

    ResponElimina
  2. una nova paraula amb anglés!! flashpackers! just ahir vaig llegir un article sobre vacances amb la teacher però aquesta no sortia, i mira que n'hi havia que mai havia escoltat...

    Mentres llegia el post, primer, he pensat amb tu, Txaro. Al final, quan esmentes lo del wi-fi, evidentement amb el Xexu. Però després de llegir el comentari del xexu, ens he recordat ballant a una platja amb barrets mexicans..i...nosaltres no som tan guais!!

    Ara en serio, jo no em puc considerar flashpacker perquè encara no tinc 30!! jeje

    petons
    raquel

    ResponElimina
  3. CABRONA!!! però saps què? com que jo en tinc 30, tampoc m'hi puc considerar, perquè diu "...de más de treinta años..." jeje.

    I no, no m'hi sento identificada. Bueno, una micona sí, però jo no he fet mai submarinisme ni kite-surfing ni activitats d'aquestes... ni tampoc viatjo amb aparatejos electrònics. El mòbil, l'mp3 (que són el mateix), la càmera i poca cosa més. I la Rach té raó... no som tan guais, no molem.

    ResponElimina
  4. Us diré que el dia 19 de febrer els Manel vénen a Glasgow a tocar i tenim pensat anar-hi!! però hem seguireu "ajuntant", oi?

    raquel

    ResponElimina
  5. No em puc creure que vinguin a Glasgow!!!

    vinguin? vagin? ;)

    Sí, i tant... sé que en el fons no ets tan així.

    ResponElimina
  6. Jo m'ho estic pensant de perdonar-te o no... No seria millor anar a la presentació del nou disc de l'Amy McDonald?

    ResponElimina