diumenge, 31 de gener del 2010

Cat fitness

Quan et vols posar en forma, els gimnasos són una bona opció. Allà pots fer exercici cardiovascular per rebaixar uns quilets, o treballar alguns músculs concrets per tal d'agafar forma. A part d'això, allà hi ha especialistes que et poden ajudar a aconseguir els teus objectius. Però tenen un problema, aquests llocs: són cars.

No puc dir que no sigui una despesa que no aconseguís permetre'm actualment. Segurament podria, però he decidit estalviar-m'ho, almenys per un temps. Per contra, vull recuperar el costum de sortir a córrer regularment, tot i que he de reconèixer que el fred em fa enrere, a casa s'hi està molt bé. Però amb la recuperació d'hores de sol espero sortir més sovint. A banda d'això, també m'agradaria fer una mica de peses, per enfortir una mica el cos. Però ai las! A casa només tinc un parell de peses de dos quilos. És poca cosa per segons quin múscul. Per això s'han d'inventar solucions alternatives, i posat que tinc un gat que pesa 7 quilos, i això ja és una bona quantitat, el faig servir com a pes per fer exercicis de deltoides, el múscul de l'espatlla. Bé, deltoides i esquena. En Blog sembla resignat a ser la meva barra de pesos, no es queixa massa. Ja sap que quan l'agafo de determinada manera anirà amunt i avall una estona... En Bamboo és més reticent (el cabron).

Així que ja sabeu, si em poso catxes, serà gràcies al Blog, tot i que al primer que li faria falta fer exercici seria a ell! 

2 comentaris:

  1. En temps de crisi cal buscar solucions d'aquest tipus. Xexu, pensa-hi com a oportunitat de negoci... pots fer complements per facilitar l'ús d'aquesta massa: fundes pel gat perquè no et patini, un accessori per l'esquena per facilitar algun exercici... els teletiendas n'estan plens, d'aquestes coses!!

    ResponElimina
  2. Com sempre, faig una mica tard, però tots els posts tenen quinzenada, no?

    Molt bo, Xexu! En temps de crisi, la imaginació és el teu millor aliat.

    ResponElimina