dimecres, 9 de setembre del 2009

David after the dentist

Si una imatge val més que mil paraules, imagineu-vos un video...



Espero les vostres reaccions.

6 comentaris:

  1. La meva reacció és que ja l'havia vist, i té tela. Algú em va explicar que l'anestèsic que fan servir als Estats Units al dentista coloca una mica, i aquí està la prova. Aquest pobre nen està marcat de per vida, quina mala llet de gravar-lo, son pare, que a més es parteix la caixa.

    ResponElimina
  2. I voleu dir que aquest video és de veritat??? es que el cotxe sempre està parat!!!

    bromes a part, trobo molt fort el tema de l'anestèsic. M´ha sorprès molt, i té raó el Xexu, el pare el grava i es riu! ummm, em dóna per pensar...

    raquel

    ResponElimina
  3. Doncs la veritat és que sí que té delicte sí. Drogues dures i un nano flipat, un pare filmant mentre es trenca la caixa del seu pobre fill,....this is America!

    ResponElimina
  4. Pos jo m'he descollonat de riure! Pobre nano... I no he trobat que el pare es partís durant tota l'estona. No sé, l'únic que em sap greu és que ho hagi penjat a la xarxa. Suposo que quan el nen sigui gran li farà pagar d'alguna manera (tot i que segurament "per aquell entonces" el concepte intimitat haurà mutat tant, que ves a saber...)

    ResponElimina
  5. Per cert, acabo de veure que pare, mare i fill han volgut aprofitar l'èxit del vídeo i han fundat una associació que té per objectiu recaptar diners per als nens i nenes que no tenen accés a la sanitat odontològica.

    Sé que el nen és menor i farà el que els pares li diguin, però al web tots tres fan pinta d'estar orgullosos de que aquest vídeo atragui a tanta gent: http://davidafterdentist.com

    ResponElimina
  6. el que estava buscant, gracies

    ResponElimina