dijous, 20 d’agost del 2009

Els alls repel·leixen els vampirs?

Xexu, et demano disculpes per avançat per haver donat una vida tan curta al teu anterior post, però set comentaris és tota una sobredosi per al nostre humil blog, així que em sento menys culpable de tirar endavant. Ja us vaig dir que estava una mica dropo amb el tema escriure, així que de nou compartiré amb vosaltres una cosa que ha estat escrita per altra gent. Es tracta d'un article científic aparegut al PubMed cap a l'any 94 i que jo he trobat perquè un simpàtic web que es dedica a recollir parides científiques ha publicat recentment.

L'article en qüestió aprofundeix sobre la popular idea de que els alls repel·leixen els vampirs. Partint d'aquesta hipòtesi, els noruecs que firmen la publicació enlluernen amb una exemplar estratègia de falsació experimental, davant la qual Karl Poper s'hagués posat a aplaudir dempeus. Us aconsello encaridament que us llegiu l'abstract; és curtet i l'única dificultat que podeu tenir és saber que leech és sangonera.




2 comentaris:

  1. Tela telita tela!! I ara què farem de l'allioli?? Qui no publica és perquè no vol...

    ResponElimina
  2. Per què no enviem els nostres articles a aquesta revista? Ostres tu, quina cosa més absurda, les extrapolacions són l'hòstia. No tenim vampirs, així que fem servir sangoneres. Per justificar això ja caldria un llibre sencer, i no val que les sangoneres també mengen sang. I finalment, després de l'absurd estudi amb sangoneres, conclou que els vampirs els molaria l'all... Déu meu...

    ResponElimina