dilluns, 22 de juny del 2009

Se n'ha sortit...

Sóc conscient que és una victòria parcial, que caldrà ser prudents, que la bona notícia no ens treurà l'"ai" del cor. Però no per tot això deixarà de ser una bona notícia.

Fa tot just una setmana, quan es començava a debatre entre la vida i la mort, quan estirat a la gàbia d'una consulta veterinària el vèiem aparentment tranquil, però sabíem que tenia tres potes allà i una aquí, et vaig voler transmetre que "de vegades una carambola de sobte ens demostra que ens en sortim". No és, ni de bon tros, el millor tema de Manel, però potser aquest regust d'optimisme et transportarà a aquelles bones notícies, tan desitjades com inesperades, i aproparà una mica més els nostres gustos musicals.

4 comentaris:

  1. Ei, estic molt contenta pel Bamboo i pel Xexu.És veritat, se n'ha sortit...

    I és veritat, haurem de fer teràpia aquest cap de setmana perquè al Xexu li agradi Manel, trobo que les cançons són properes.. m'agraden molt

    molts petons i com sempre, Gerard, super detallista!
    Raquel

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per aquest post, Gerhart. Un gran detall, un més. La força i l'empenta que hi has posat aquests dies segur que ha arribat a en Bamboo i l'ha empès a tirar endavant. Valia la pena per veure la cara d'alegria que posaves amb cada millora. Gràcies per tot.

    No sé si ho aconseguireu mai amb Manel. No m'arriba. Sí que són propers, però d'alguna manera no em fa el pes. També pot ser que estigui molt poc receptiu, tot pot ser. Necessito Antònia Font.

    Quina alegria, en Bamboo està enredant, i no poc, amb unes caixes per aquí darrera meu. Ha tornat, clarament.

    ResponElimina
  3. Bamboo, ets tu...

    Estic molt contenta que se n'hagi sortit. Gerhard, és veritat que t'ho has currat sobre mesura aquests dies i potser en Xexu té raó i en Bamboo ha percebut aquesta energia.

    Xexu, disfruta'l, disfruta'ls!

    ResponElimina
  4. Gerard, aquest fet? és trata d'amimals?, sigui el que sigui es veu que tens bon Karma. Petonets

    ResponElimina