dimecres, 24 de juny del 2009

Digueu-me clàssic

Deixeu-vos ja de Manel i històries d'aquestes. Necessito amb urgència un concert d'Antònia Font!!

Sant Joan de desempaquetar caixes amb la companyia de l'últim recopil·latori que vaig fer. Quina companyia m'estan fent en Pau i els altres. I ja sabeu, en algunes cançons he hagut de parar i posar-me a cantar i ballar, com ara que sona Astronauta Rimador, ara torno.



Ai, és que no hi ha manera, em poden. A més, aviat vindrà:



i segur que m'emociono... un concert, si us plau!!!

5 comentaris:

  1. Hòstia, no veieu quan ha sonat Nata, jo imaginant-me allà a un concert fent "tu ru tu tu, tu ru tu tu tu tu tu!"...

    ResponElimina
  2. Els Antònia Font són els únics, vull dir, que tot i que ens puguin agradar altres grups de música (p.e Manel)el que la seva música i les seves cançons han aconseguit crec q cap altre grup ho farà. A vegades penso com seria la meva relació amb vosaltres sinó haguéssin existit? els abans, els durant i els després de cada concert (amb el Yaris) crec que ja formen part de mi. Bé, que m'encanten!!!
    graciiis!!
    raquel

    ResponElimina
  3. Xexu, tens tota la raó del món... jo tb necessito un concert d'AF. I també estic d'acord amb tu, raquel, perquè no sé què collons hauríem fet tantes estones...

    LA música d'AF és sempre diferent, i avui t'agrada una estrofa i demà una altra. És magnífic poder gaudir de música d'aquest tipus.

    Un petonet, macos!!!

    ResponElimina
  4. Ei! Sense faltar, eh! Que aquí ningú ha parlat de cap grup que superi als innombrables (alabat sigui Antònia Font)!

    Però no utilitzis això d'excusa: A mi m'agrada Manel i no per això he deixat d'escoltar i admirar "Das wohltemperierte Klavier", "Il barbiere di Siviglia" o "Patxanga"...

    D'altra banda, et diré que jo també els trobo a faltar. Els trobo a faltar fins al punt que ja no trobo a faltar un nou àlbum, sinó que trobo a faltar un concert com els d'abans: En un poble perdut i ple de guals, amb poca gent i molt caliu, i amb la complicitat dels que ens veiem les cares a cada concert, però que mai ens hem dirigit la paraula.

    ResponElimina
  5. Mira que tens mal gust, eh? Com se t'acudeix citar 'Patxanga'... Em passa el mateix que a tu Gerhart, en tindria prou amb un concert com els d'abans, no cal que sigui un Liceu (però tampoc un Vilaseca, eh, no fotem!). Em sembla que a tots ens faria falta un concertillo, però la cosa no pinta bé, oi? També ens el podem muntar nosaltres el concert. No serà el mateix, però passarem una bona estona cantant. No cal que sigui en un bar, eh?

    ResponElimina