dijous, 30 d’abril del 2009

A gastar!!

Aquest matí he pensat que sortiria a comprar-me un pis, o potser millor abans passar per un concessionari i comprar-me un cotxe que m'agradi. Segurament s'han acabat els problemes econòmics, ja no hem de patir ni estalviar. Si demano al banc que em faci un préstec no em miraran amb cara rara i no hi posaran pegues, segurament em donaran la hipoteca sencera. I què caram, ha arribat l'hora de tornar a comprar al Caprabo, de sortir a comprar roba, i de passar-me per l'FNAC a proveir-me de llibres que trigaré més d'un any a poder llegir.

Tot això és possible perquè la crisi s'ha acabat. Ja no hi ha problemes econòmics i el món està en pau. Per fi. O això deu ser, perquè ja no se'n parla, ja no hi ha expedients de regulació, ni sous congelats, ni acomiaden a ningú. Ara només hi ha grip porcina! Així que als països civilitzats, una bona bufanda, i si veiem un porc de cara, fugim corrents, i llestos.

He pensat aquesta estupidesa de post aquest matí mentre llegia el diari Sport per internet (no el linko de la ràbia que em fot). 3 de les 10 o 12 notícies que destacaven parlaven de la grip porcina. En un diari esportiu!!! És que n'hi ha per llogar-hi cadires. Els mitjans de comunicació fan fàstic. Quina manera de desviar l'atenció.

3 comentaris:

  1. Quanta raó tens nano! Això de la grip porcina també és el pa de cada dia aquí a Escòcia, i es camuflen així altres temes, com diues al post.

    P.D. What's that? I have no clue, but it must be the swaine flu!!


    McKoales

    ResponElimina
  2. Veig que no sóc la única que crec que en fan un gra massa... però també us diré que ahir al vespre vaig sentir que la cosa de la crisi sembla que sí que va a millor... una persona molt important de no-se-quina entitat deia que sembla ser que la tendència ja no és d'una caiguda brutal, sinó d'una caigudeta i que per tant sembla que estem arribant al fons del pou.

    ResponElimina
  3. Arribo tard (com sempre), però et dono tota la raó del món. No només els agrada convertir qualsevol tema amb mínim contingut sensacionalista amb la única notícia important del moment, sinó que a més la inflen tan com poden perquè sigui més atractiva... No fotem, home!

    ResponElimina